Touchscreen Software

Efficiëntere Bedrijfsvoering door de Implementatie van Touchscreen Software

Met touchscreen software kunt u verschillende werkzaamheden automatiseren. Dit versnelt de manier van werken binnen uw bedrijf en verbetert tegelijkertijd de ervaring van de klant of bezoeker.

 

Advies nodig?

 

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over touchscreen software oplossingen. Dat zijn de systemen die op de touchscreen draaien. We hebben voor u een overzicht gemaakt van veelgebruikte touchscreen software producten. In elk artikel hebben we alle voordelen, kenmerken en gebruikersdoeleinden voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u de beste afweging maken voor uw bedrijf. Zit er niks voor u tussen? Neem contact op met onze specialist. Samen met u komen we tot de juiste keuze.

 

Bezoekersregistratie
Digitale Bezoekersregistratie

Een moderne touchscreen oplossing die uw bezoekersregistratie kan versimpelen

Lees meer
Wayfinding
Digitale Bewegwijzering

Een flexibele touchscreen oplossing die uw bezoekers wegwijs maakt door het gebouw.

Lees meer
Self service kiosks
Self Service Kiosks

Een touchscreen oplossing die het bestel- en afrekenproces versnelt en de klanttevredenheid verhoogt.

Lees meer

Informatieschermen
Narrowcasting

Een digitale oplossing waarmee u kunt communiceren met en informatie kunt verschaffen aan een breed publiek.

Lees meer
Digitale naambordjes
Digitale Naambordjes

Kies voor een flexibele digitale oplossing waarmee u altijd voorbereid bent op onverwachte situaties.

Lees meer
Touchscreen Sofwtware op maat
Touchscreen Software op Maat

Een touchscreen oplossing die is afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Lees meer

 

Over Touch Screen Software

Touch screen software verwijst naar het specifieke programma of de softwaretoepassing die draait op de achtergrond. Het is html software die gebruikers in staat stelt om interactie te hebben met digitale apparaten door direct met hun vingers op het scherm te tikken, vegen en andere aanraakbewegingen te maken.

Touch screen software is verantwoordelijk voor het interpreteren van aanraakbewegingen en het vertalen ervan naar bruikbare commando's en acties, waardoor gebruikers toegang hebben tot functies, applicaties en inhoud op de touchscreen. Vertaald naar de praktijk houdt dit in dat gebruikers zelf handelingen kunnen uitvoeren of informatie kunnen opvragen via het scherm. De touch screens worden beheerd vanuit één centraal systeem, waar u snel en gemakkelijk zaken kunt aanpassen. De informatie op de touchscreens is dus altijd up-to-date.

 

De Voordelen van Touchscreen Software

Touch screen software verhoogt de zelfbedieningsmogelijkheden voor klanten en bezoekers. Hierdoor kunnen bepaalde processen sneller en efficiënter worden afgehandeld, maar kan de klant ook zelf aan meer relevante informatie komen. Touchscreen software kan worden ingezet om uiteenlopende bedrijfsprocessen te versimpelen. Voor ieder probleem is wel een software oplossing bedacht. Hieronder worden de meest gekozen toepassingen besproken. Ontdek de mogelijkheden!

 

Vergroot uw bereik met interactieve touch screen software: betrek de klant, bied gepersonaliseerde informatie, verzamel belangrijke data en speel in op uiteenlopende situaties

 

Verschillende Touchscreen Software Oplossingen

Touchscreen software is geschikt voor een brede reeks toepassingen en kan van toegevoegde waarde zijn in uiteenlopende sectoren. Hieronder lichten we verschillende touchscreen software oplossingen toe. Elke software heeft unieke functionaliteiten en is toegespitst op bepaalde taken.

 

1. Digitale Receptie

De digitale receptie is een touchscreen met bezoekersregistratiesoftware. Deze automatiseert het registratieproces en meldt de aankomst van bezoekers aan de juiste contactpersoon binnen een organisatie. De digitale receptie kan ook aanvullende taken overnemen, zoals het verschaffen van belangrijke informatie of het wegwijs maken door het gebouw. Dit kan een aanvulling zijn op uw fysieke receptionist(e), die nu tijd over heeft voor andere belangrijke taken.

 

2. Digitale Bewegwijzering

Touchscreens kunnen een uitkomst zijn om de bewegwijzering te verbeteren in uw gebouw. Middels beeldschermen op strategische plekken worden uw bezoekers de juiste richting gewezen of kunnen zij zelf hun bestemming op zoeken. Omdat ze worden beheerd vanuit één centraal software systeem, kunnen razendsnel wijzigingen worden doorgevoerd en bevatten de bewegwijzeringsborden nooit onjuiste informatie!

 

3. Self Service Kiosks

Self service kiosk software is een breed inzetbare oplossing, geschikt om uiteenlopende handelingen over te dragen aan de klant. Deze software biedt een intuïtieve en gebruikersvriendelijke interface waarmee gebruikers zelfstandig transacties kunnen uitvoeren, informatie kunnen verkrijgen of producten kunnen kopen zonder tussenkomst van personeel. Touch screen kiosken automatiseren uiteenlopende handelingen en taken.

 

4. Narrowcasting

Als u bepaalde informatie met uw klanten, bezoekers of medewerkers wil delen, doet u dat door middel van narrowcasting. Uw boodschap wordt dan gedeeld via informatieschermen. Narrowcasting wordt gebruikt voor uiteenlopende doeleinden, zoals het tonen van product afbeeldingen en het delen van nieuwsberichten. Het centrale narrowcasting software systeem maakt het makkelijk om deze informatie op te maken in een slide show en aan te passen, waardoor u ten alle tijden relevante informatie deelt. Door narrowcasting software te draaien op touch screens, kunnen bezoekers interageren met en reageren op de getoonde informatie.

5. Digitale Naambordjes

Digitale naambordjes zijn de moderne versie van analoge, papieren naamborden. Ze worden gebruikt om namen, kamers en ruimtes weer te geven en van aanvullende informatie te voorzien. De inhoud van de digitale naambordjes kan eenvoudig worden gewijzigd en er kan snel worden ingespeeld op acute veranderingen. De technologie is zelfs zo ver, dat de bordjes gebruikt kunnen worden om on the spot ruimtereserveringen te doen. 

 

Touchscreen Software op Maat

Heeft u nog niet gevonden wat u nodig heeft tussen de lijst veelgekozen software producten? Misschien bent u op zoek naar een touchscreen oplossing op maat, die meerdere functies combineert, zoals een self service kiosk die ook een digitale plattegrond verschaft. Of wellicht wilt u de huisstijl van uw bedrijf doorvoeren in de touchscreen software.

Neem gerust contact met ons op. Een specialist staat klaar met alle benodigde kennis om de juiste touch screen oplossing te vinden voor uw bedrijf. We spreken alle mogelijkheden door en komen zo tot de juiste keuze voor uw touchscreen.

 

Benieuwd Welke Touchscreen bij de Software Past?

Touchscreens komen in alle soorten en maten. De één is meer geschikt voor een bepaalde software oplossing dan de ander, omdat software en hardware goed op elkaar afgestemd moeten zijn. En u wilt dat het beeld een hoge resolutie heeft. Bovendien kunt u kiezen voor allerlei aanvullende touchscreen functionaliteiten, afgestemd op uw bedrijf. Op deze pagina verschaffen we u meer informatie over verschillende touchscreen hardware opties en werken we de voor- en nadelen voor u uit. Zo komt u tot een touchscreen product dat goed is afgestemd op uw software oplossing.


Door de juiste combinatie van software en hardware kan uw bedrijf alles uit de touchscreen oplossing halen. Een interface dat gebruiksvriendelijk is en aansluit op de klantbehoeften, en een touchscreen die past bij de look and feel van uw bedrijf.

 

Conclusie

In deze digitale wereld is het noodzakelijk om digitale oplossingen te omarmen. Het is belangrijk om in te spelen op de toenemende digitale behoefte, maar de implementatie van een touchscreen oplossing kan ook voor uw bedrijf veel voordelen met zich meebrengen. Bovendien heeft u eindeloze keuzemogelijkheden, in de wirwar van opties zit er altijd wel iets bij bij u past. Echter kunnen al die keuzes ook overweldigend zijn. Daar kunnen wij u bij helpen. Ons team geeft u graag vrijblijvend advies over de juiste touchscreen oplossing. Wij staan voor u klaar van selectie tot installatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies. Laten we samen kijken naar de beste touchscreen oplossing om uw bedrijfsprocessen te automatiseren en digitaliseren.

  

Advies nodig?

 

Neem contact met ons op en vind samen een touchscreen oplossing die écht bij u past

Een waardevolle toevoeging voor zowel bedrijf als klant

 

Ja, ik wil graag meer weten