Touchscreen Software

Efficiëntere Bedrijfsvoering door de Implementatie van Touchscreen Software

Met touchscreen software kunt u verschillende werkzaamheden automatiseren. Dit versnelt de manier van werken binnen uw bedrijf en verbetert tegelijkertijd de ervaring van de klant of bezoeker.

 

Advies nodig?

 

Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over touchscreen software oplossingen. Dat zijn de systemen die op de touchscreen draaien. We hebben voor u een overzicht gemaakt van veelgebruikte touchscreen software producten. In elk artikel hebben we alle voordelen, kenmerken en gebruikersdoeleinden voor u op een rijtje gezet. Zo kunt u de beste afweging maken voor uw bedrijf. Zit er niks voor u tussen? Neem contact op met onze specialist. Samen met u komen we tot de juiste keuze.

 

Digitale receptie
Digitale Bezoekersregistratie

Een moderne touchscreen oplossing die uw bezoekersregistratie kan versimpelen

Lees meer
Wayfinding
Digitale Bewegwijzering

Een flexibele touchscreen oplossing die uw bezoekers wegwijs maakt door het gebouw.

Lees meer
Self service kiosk
Self Service Kiosks

Een touchscreen oplossing die het bestel- en afrekenproces versnelt en de klanttevredenheid verhoogt.

Lees meer

Informatieschermen
Narrowcasting

Een digitale oplossing waarmee u kunt communiceren met en informatie kunt verschaffen aan een breed publiek.

Lees meer
Digitale naamborden
Digitale Naambordjes

Kies voor een flexibele digitale oplossing waarmee u altijd voorbereid bent op onverwachte situaties.

Lees meer
Touchscreen software op maat
Touchscreen Software op Maat

Een touchscreen oplossing die is afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Lees meer

 

Over Touch Screen Software

Touch screen software verwijst naar het specifieke programma of de softwaretoepassing die draait op de achtergrond. Het is html software die gebruikers in staat stelt om interactie te hebben met digitale apparaten door direct met hun vingers op het scherm te tikken, vegen en andere aanraakbewegingen te maken.

Touch screen software is verantwoordelijk voor het interpreteren van aanraakbewegingen en het vertalen ervan naar bruikbare commando's en acties, waardoor gebruikers toegang hebben tot functies, applicaties en inhoud op de touchscreen. Vertaald naar de praktijk houdt dit in dat gebruikers zelf handelingen kunnen uitvoeren of informatie kunnen opvragen via het scherm. De touch screens worden beheerd vanuit één centraal systeem, waar u snel en gemakkelijk zaken kunt aanpassen. De informatie op de touchscreens is dus altijd up-to-date.

 

De Voordelen van Touchscreen Software

Touch screen software verhogen de zelfbedieningsmogelijkheden voor klanten en bezoekers. Hierdoor kunnen bepaalde processen sneller en efficiënter worden afgehandeld, maar kan de klant ook zelf aan meer relevante informatie komen. Touchscreen software kan worden ingezet om uiteenlopende bedrijfsprocessen te versimpelen. Voor ieder probleem is wel een software oplossing bedacht. Hieronder worden de meest gekozen toepassingen besproken. Ontdek de mogelijkheden!

 

Vergroot uw bereik met interactieve touch screen software: betrek de klant, bied gepersonaliseerde informatie, verzamel belangrijke data en speel in op uiteenlopende situaties

 

In deze digitale wereld is het noodzakelijk om digitale oplossingen te omarmen. Het is belangrijk om in te spelen op de toenemende digitale behoefte, maar de implementatie van een touchscreen oplossing kan ook voor uw bedrijf veel voordelen met zich meebrengen. Bovendien heeft u eindeloze keuzemogelijkheden, in de wirwar van opties zit er altijd wel iets bij bij u past. Echter kunnen al die keuzes ook overweldigend zijn. Daar kunnen wij u bij helpen. Ons team geeft u graag vrijblijvend advies over de juiste touchscreen oplossing. Wij staan voor u klaar van selectie tot installatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies. Laten we samen kijken naar de beste touchscreen oplossing om uw bedrijfsprocessen te automatiseren en digitaliseren.

  

Advies nodig?