Touchscreen

Hardware Waar Je op Kan Bouwen: De Touchscreens van Onze Betrouwbare Partners

Ontdek de verschillende touchscreen producten die we in samenwerking met onze gewaardeerde hardware partners aanbieden

 

  Ontvang Gratis Advies

 

Wij werken al jaren samen met de beste touchscreen hardware partners. Zo kunnen we voortdurend de beste kwaliteit garanderen. Een touchscreen monitor kopen gaat niet over één nacht ijs. Daarom helpen we u de juiste keuze te maken en de perfecte combinatie tussen software en hardware te selecteren. Wij helpen u van A tot Z: van aanschaf tot installatie. Op deze pagina kunt u zien met welke hardware partners wij werken en welke touchscreen oplossingen er worden aangeboden.

 

 

Het Geschikte Touchscreen Scherm

Touchscreens komen in alle soorten en maten. U kunt kiezen voor touchscreen monitoren, kiosken, tafels en nog veel meer soorten hardware. Op onze software pagina vindt u alle informatie over verschillende touchscreen software, de voordelen, doeleinden, key features en een overzicht van aanbieders. Daar helpen wij u de beste keuze te maken voor touchscreen software. De verschillende software oplossingen kunnen op een brede reeks touchscreens worden gedraaid. Hieronder bieden we u een overzicht van touchscreen hardware en kunt u verschillende opties verkennen. Voor vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Touchscreen Schermen: Een touchscreen scherm is in basis een aanraakscherm dat kan worden gemonteerd aan de muur. Dit is de meest simpele versie van de touchscreen en heeft een brede reeks toepassingen.

Self Service Kiosks: Self service kiosks zijn losstaande touchscreen oplossingen die klanten de mogelijkheid geven om zelfstandig diensten uit te voeren of transacties te doen, zonder tussenkomst van personeel.

E ink Displays: E-ink displays zijn touchscreens met een speciale technologie die bedoeld is om inkt op papier na te bootsen. Het is een duurzaam alternatief voor andere schermen.

Informatiezuilen: Informatiezuilen zijn losstaande, interactieve kiosken die bezoekers de mogelijkheid geven om informatie op te zoeken die voor hen relevant is.

Touchscreen Tafels: Touchscreen tafels zijn grote interactieve schermen ingebouwd in tafels. Het is een liggende touchscreen oplossing voor uiteenlopend gebruik.

Outdoor Touchscreens: Outdoor touchscreens zijn beeldschermen die geschikt zijn voor buiten gebouwen en bestand zijn tegen weer en wind.

Videowalls: Touchwalls zijn grote schermen, samengesteld uit meerdere kleine touchscreens, die samen één egaal geheel vormen.

Touchscreen Schermen op Maat: Touchscreen hardware kan op maat worden gemaakt en afgestemd worden op de huisstijl van uw bedrijf. Bent u op zoek naar een touchscreen waarin u uw branding kunt laten doorvoeren? Dat kunnen we voor u regelen. Neem contact met ons op!

 

Het selecteren van de juiste touchscreen hardware is key voor het maken van een professionele en moderne indruk

  

Uw Behoeften Identificeren

Het handig om te bedenken wat u zoekt in touch screen hardware. Zo komt u tot een beslissing die bij uw bedrijf of organisatie het beste past. Onze hardware partners bieden verschillende modellen met verschillende belangrijke features. 

 

 

Features om te Overwegen

  • Een ingebouwde webcam voor videobellen

  • Ingebouwde speakers voor goed geluid

  • Capacitieve touchscreens vs. resistieve technologie

  • Een ips paneel voor goede beeldkwaliteit

  • Een klein of juist groot formaat (het aantal inch)

  • Een hoge resolutie (bijv. 1920 x 1080 pixels)

  • Een touchscreen die in hoogte verstelbaar is

  • Besturingssysteem

  • Beeldverhouding (Aspect Ratio)

And the list goes on... Met uw eisenpakket kan rekening worden gehouden bij de aanschaf van touchscreen hardware. Wij kunnen de gewenste functionaliteiten doorgeven aan onze hardware partners. Hulp nodig bij het selecteren van de juiste hardware? Neem gerust contact met ons op.

 

Hardware die Past bij uw Bedrijf

Alle touchscreens kunnen worden uitgevoerd in de huisstijl van het bedrijf - dit betekent dat onze hardware partners bedrijfskleuren, -vormen, -afbeeldingen en -logo's verwerken in de hardware om een consistente merkidentiteit te garanderen.
 
 

Samen Naar de Touchscreen Totaaloplossing

Bij Touchscreen.nl hebben we maar één doel. U voorzien van een touchscreen totaaloplossing. We geven u advies bij de aanschaf van geschikte touchscreen software én hardware, zorgen voor een soepele integratie van de twee en installeren de eindoplossing bij u op locatie. Op zoek naar een touchscreen oplossing waar uw bedrijf behoefte aan heeft? Neem contact met ons op.

 

Ontvang Gratis Advies

  

Self service kiosks
Self Service Kiosk

Verlaag personeelskosten en dring wachtrijen terug door de implementatie van een digitale kiosk!

Lees Meer
Touch Screen Scherm
Touchscreen Schermen

Moderniseer uw ruimte en implementeer een multifunctioneel touchscreen scherm!

Lees Meer
Outdoor touchscreen
Outdoor Touchscreens

Ontdek onze collectie touchscreen die Touchscreens die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en wel tegen een stootje kunnen!

Lees Meer

e ink touch screen
E Ink Display

Kies voor duurzaamheid en implementeer uw digitale oplossing op een e ink scherm!

Lees Meer
Informatiezuilen WTC
Informatiezuilen

Voorzie uw klanten en bezoekers van actuele en relevante informatie die ze zelf kunnen opzoeken!

Lees Meer
Touchtafel
Touchscreen Tafel

Trek de aandacht en verhoog de betrokkenheid met een interactieve oplossing op een touchscreen tafel!

Lees Meer

Videowall
Videowall

Breng uw boodschap op groteske wijze over aan uw publiek door het te tonen op een grote videowall!

Lees Meer

 

Neem contact met ons op om de touchscreenmogelijkheden voor uw bedrijf te verkennen

Handel nu en begin waarde toe te voegen aan uw bedrijf en klanten

 

Ontvang Gratis Advies