Onze werkwijze

U heeft een idee of een concept waarbij u touchscreen technologie wilt inzetten? Bij onze touchscreen implementaties werken we volgens een vast traject waarmee we verzekeren dat we hardware en software op de juiste manier combineren om uw concept tot werkelijkheid te laten komen. Hierdoor krijgt u de beste software en hardware passend bij uw vraagstuk.

Strategie

De eerste fase start met het in kaart brengen van uw vraagstuk. Welke technologie is het meest geschikt? Welke functionaliteiten zijn gewenst? Wat is uw bestaande werkwijze. Moet de oplossing worden geïntegreerd met bestaande digitale infrastructuur? Met heldere doelstellingen gaan we aan de slag met deze strategische vraagstukken.

Ontwerp

In de ontwerpfase houden we ons bezig met concept- en design ontwikkeling. In deze fase kijken we welke software moet worden toegepast op welke hardware. Vanuit het content first principe ontwerpen we enkele key schermen die een goed beeld geven van de software eruit komt te zien draaiende op de gewenste touchscreen technologie. We testen dit met eindgebruikers om onze ontwerpen te valideren en te verbeteren.

touchscreen cofee corner2

Groei

Na het opleveren van het project zijn we niet gelijk vertrokken. We dragen zorg voor het onderhoud en periodieke updates van de hardware en software oplossing. Daarnaast richten we ons op doorontwikkeling en groei. Het echte spel wordt immers pas gespeeld na de live-gang van een project, streetwise. Deze continue doorontwikkeling speelt in op veranderd klantgedrag, nieuwe mogelijkheden in de back-end systemen, maar ook door goed te luisteren naar de eindgebruiker. De KPI’s die we in de strategiefase geformuleerd hebben komen tot leven in een dashboard waarmee we kunnen sturen en optimaliseren.

Service- helpdesk

Ook de nazorg en onderhoud van uw installatie verzorgen wij via onze professionele ingerichte servicedesk. De touchscreensoftware op vele locaties draait zeer stabiel door ons jarenlang doorontwikkelde interactieve narrowcastingplatform. Dit stabiele platform zorgt ervoor dat we grote netwerken aan schermen kunnen beheren en monitoren. Maar mocht u ondersteuning nodig zijn dan staan wij voor u paraat!

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij bieden u ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie.