Touch screen solution

Uw Adviseur op het Gebied van Complete Touchscreen Oplossingen

Bent u op zoek naar de ultieme touchscreen oplossing voor uw bedrijf? Uw zoektocht eindigt hier.

  

Advies nodig?

 

Bij Touchscreen helpen we u bij de keuze en implementatie van digitale oplossingen om uw bedrijf een stukje efficiënter te maken. Vaak eentonige en tijdrovende taken en processen kunnen uit handen worden genomen door een touchscreen oplossing. Zo kunt u uw collega’s ontzorgen en klanten nog beter van dienst zijn. 

Wij kunnen u helpen bij een touchscreen oplossing van A tot Z. Met onze kennis kunnen we voor u geschikte touchscreen software selecteren, evenals een passende touchscreen bij onze touchscreen hardware partners. Wij integreren de software en de hardware en installeren de eindoplossing bij u op locatie. Wél zo handig. Op deze pagina leggen we uit wat precies de toegevoegde waarde is van zo'n touchscreen oplossing.

 

Wat Kan een Touchscreen voor uw Bedrijf Betekenen?

Ontdek hoe touchscreen technologie verschillende facetten van uw bedrijf kan verbeteren.

 

1. Meer Efficiëntie

Taken en processen binnen uw bedrijf worden geautomatiseerd door middel van een touchscreen. Dit betekent dat deze uit handen van u en uw medewerkers wordt genomen, en tegelijkertijd sneller en soepeler verlopen. Zo vormt een touchscreen een efficiënte oplossing. Denk aan het registreren van bezoekers, het opzoeken van informatie, het betalen van producten en het achterlaten van feedback. Dit zijn allemaal zaken die kunnen worden overgenomen door een touchscreen.

 

2. Verbeterde Service

Een touchscreen biedt een extra, onbemand informatiepunt binnen uw bedrijf. U kunt deze op meerdere plekken binnen uw bedrijf plaatsen en deze zijn 24/7 beschikbaar. Dit betekent dat klanten op meerdere plekken en tijdstippen bij u terecht kunnen voor o.a. informatie, bestellingen, betalingen en boekingen. U kunt er altijd voor kiezen om de touchscreen te verbinden met een bemande receptie, zodat uw klanten indien gewenst via (video)bellen kunnen worden doorverbonden met een medewerker.

 

3. Een Moderne Look-and-feel

Duizenden bedrijven maken al gebruik van touchscreens om hun informatie aan te bieden, service uit te breiden of meer omzet te realiseren. Uw klanten en bezoekers zijn er inmiddels al gewend om gebruik te maken van digitale dienstverlening of informatievoorziening. Wellicht bent u al meegegaan in deze digitale transformatie en kunnen we bekijken hoe we deze nog verder voor u kunnen optimaliseren. Begint u van 'scratch'? Wij beschikken over uitstekende en ervaren adviseurs voor een optimale implementatie van uw touchscreen.

 

4. Stijging in Omzet en Verkoopcijfers

Touchscreen technologie kan op meerdere manieren worden ingezet om verkoop te stimuleren en het verkoopproces te versnellen. Dit is terug te zien in de verkoopcijfers van uw bedrijf. Door op verschillende manieren aandacht te besteden aan uw promoties op de touchscreens, uw klanten kennis te laten met uw producten en het aankoopproces voor hen te vergemakkelijken, is de implementatie van touchscreens ook goed voor de bedrijfsportemonnee.

 

Touch technologie is gebruiksvriendelijk, verlaagt de personeelskosten en biedt 24/7 dienstverlening aan de klant. 

 

  

Touchscreen Software Experts

Bij Touchscreen weten wij inmiddels alles over touchscreen software. Die kennis willen wij graag met u delen en gebruiken om u te helpen tot de juiste keuze voor uw bedrijf. Daarom hebben we verschillende software oplossingen op een rijtje gezet en bespreken we uitgebreid alle kenmerken, voordelen, gebruiksdoeleinden en aanvullende opties. Op basis van onze expertise en uw behoeften doen we een aanbeveling.

Uiteenlopende Software Functionaliteiten

Met touchscreens kunt u het zo gek maken als u wilt. U kunt gaan voor een simpele touchscreen zonder poespas, maar ook voor een scherm met uitgebreide touchscreen functionaliteiten zoals een qr-code scanner of een betaalsysteem. We hebben verschillende functionaliteiten voor u op een rijtje gezet, zodat u inspiratie kunt opdoen voor uw eigen touchscreen oplossing. Neem een kijkje tussen veelgekozen touchscreen uitbreidingen en ontdek wat past bij uw bedrijf. Alles is mogelijk!

 

Geen Complete Touchscreen Oplossing zonder de Hardware

Wij streven ernaar om u te helpen aan een touchscreen totaaloplossing. Daar hoort ook hardware bij. Touchscreens komen in alle soorten en maten. Het simpele beeldscherm aan de muur, maar ook de informatiekiosk bij de ingang is een touch screen oplossing. Op deze pagina bespreken we verschillende touchscreen hardware opties. Van simpele touchscreen monitoren tot geavanceerde touchcreen tafels. Alle hardware biedt u verschillende opties: ze hebben ingebouwde speakers, ze zijn in hoogte verstelbaar, komen in klein en groot formaat, beschikken over een ingebouwde webcam, hebben een bepaalde resolutie, etc. Bovendien is ieder aanraakscherm ontwikkeld met hoogstaande techniek en beschikt het over een snelle reactietijd.

 

Een Touchscreen Scherm is van Toevoeging in iedere Branche!

Zoals eerder aangegeven, kan een touchscreen bepaalde taken en bedrijfsprocessen uit handen nemen en versnellen. Dit geldt voor bedrijven en organisaties uit uiteenlopende branches. Touchscreens worden ingezet in het bedrijfsleven, de retail en de vergaderruimte in kantoren, maar kunnen tegelijkertijd van toegevoegde waarde zijn in de gezondheidszorg, de huisartsen praktijk en het onderwijs. 

 

 

Andere Bedrijven Gingen u Voor!

We hebben verschillende klanten mogen helpen bij het kiezen en implementeren van een touchscreen oplossing in hun organisatie voor gestroomlijnde, efficiënt lopende bedrijfsprocessen. Bent u de volgende?

 

Klaar voor een Digitale Boost?

Samen vinden we een touchscreen oplossing die aansluit op uw bedrijf én klanten. 

 

Neem contact op