Touch Screen Questionnaire Solution feature

Revolutioneer inzichten: vragenlijst met touchscreen-oplossing

Betrekken, verzamelen, analyseren: interactieve enquêtes via touchscreens voor verbeterde gegevensverzameling

 

Advies nodig?

 

Enquetes en onderzoeken via de aanmeldzuil

Op een leuke manier via een touchscreen hardware of tablets enquêtes invullen. Belangrijke informatie verzamelen van bezoekers, klanten en werknemers. Een uitstekend instrument bij klanttevredenheidsonderzoeken, vragenlijsten of andere denkbare surveys. Het verzamelen van relevante gegevens op een snelle en leuke manier. De statistieken en resultaten worden onmiddellijk aan u per e-mail verzonden als een bezoeker het onderzoek heeft afgerond. De resultaten zijn namelijk direct digitaal beschikbaar. Integreer een enquête,klanttevredenheidsonderzoek of vragenlijst in een touchscreen-oplossing.

 

Touch screen Questionnaire software Solution

  

Onze vragenlijst-touchscreenoplossing transformeert de alledaagse taak van enquêtes in een boeiende ervaring, waarbij naadloos essentiële gegevens van bezoekers, klanten en werknemers worden verzameld

 

Touch Screen Questionnaire Solution

 

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij biedenu ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen software installatie.

 

Advies nodig?