touchscreen for video call

Stay in Touch: Videobellen op de Touchscreen

Schakel medewerkers op afstand in en garandeer professionele support aan uw klanten

 

  Advies nodig?

 

Touchscreen oplossingen kunnen worden voorzien van een webcam om zo videobellen mogelijk te maken. Dit voegt een interactieve dimensie toe aan de klantervaring en kan deze op die manier verbeteren. Door videobellen op de touchscreen te implementeren, kan op afstand worden gecommuniceerd en livehulp van een medewerker worden ingeschakeld.

 

Veelzeggende Voordelen

Videobellen op touchscreens kan op het eerste oog wellicht een overbodige functie zijn, maar het kan in feite een belangrijke rol spelen in de tevredenheid van klanten en bezoekers. Hieronder belichten we een aantal toepassingen en de voordelen van videobellen op een kiosk.

 

1. Ondersteuning op Afstand

Touchscreens geven klanten meer autonomie en laten hun zelfstandig bepaalde processen doorlopen. Dat betekent echter niet dat zij nooit tegen dingen aan zullen lopen. Klanten kunnen live personeel inbellen, als zij vragen of opmerkingen hebben, of advies nodig hebben. Deze medewerker staat hen dan direct te woord. Dit kan klanten net een stukje extra zekerheid geven.

 

2. Een Vleugje Menselijkheid

De mogelijkheid om te videobellen op de touchscreens geeft een persoonlijke touch aan de digitale ervaring. Sommige mensen hebben bezwaar tegen digitale oplossingen door het gebrek aan persoonlijke interactie. Dit probleem kan worden opgelost en deze klanten kunnen tegemoet worden gekomen door hen de mogelijkheid te geven een medewerker te bellen en deze ook daadwerkelijk te zien. 

 

3. Allround Personeel

Met de videobelfunctie op de touchscreens kunnen medewerkers vanuit één centrale locatie op meerdere plekken tegelijk aanwezig zijn en ondersteuning bieden. Ze zijn vliegende kiep, zonder al te veel moeite. Dit kan echter kosten besparen en vermijden dat personeel op rustige locaties onderbezet is en personeel op drukke locaties overbezet.

 

Door videobellen op uw touchscreen oplossing mogelijk te maken garandeert u continue professionele support aan uw klanten en staat u er nooit alleen voor

 

4. Verminderde Wachttijd

Met de videobelfunctie kunnen klanten direct een medewerker inbellen. Zij hoeven niet te wachten op een fysieke medewerker op locatie. Dit vermindert de wachttijd en verhoogt de klanttevredenheid. 

 

5. De Hulpbehoevende Doelgroep

Technologische oplossingen dreigen soms voorbij te gaan aan doelgroepen die nog wel steun hebben aan bepaalde traditionele hulpmiddelen, zoals fysieke medewerkers. Door de videobelfunctie toe te voegen aan de touchscreen hardware en een medewerker op stand by te houden, verliezen bedrijven en organisaties hun meer hulpbehoevende doelgroep ook niet uit het oog.

 

Conclusie

De videobelfunctionaliteit op de touchscreen is een waardevolle toevoeging en tegelijkertijd een noodzakelijkheid. Klanten met vragen en opmerkingen worden geholpen en de doelgroep die meer ondersteuning nodig heeft, wordt tegemoet gekomen. Het bevordert tevens efficiëntie binnen bedrijven en kan zorgen voor een kostendaling.

Bent u op zoek naar een touchscreen oplossing mét deze waardevolle videobelfunctie? Wij kunnen u helpen van A tot Z - van touch screen software tot hardware en van selectie tot installatie. Schroom niet om contact met ons op te nemen!

 

Advies nodig?