touchscreen sensors

Haal Alles uit uw Digitale Oplossing met Touchscreen Sensoren

Ontdek hoe sensoren content kunnen afstemmen op omgevingsprikkels

 

Advies nodig?

 

Sensoren communiceren met de touchscreen software en stemmen content af op de prikkels die zij binnenkrijgen. 

 

Hoe Werken Touchscreen Sensoren?

Omgevingsprikkels Detecteren

Touchscreen sensoren kunnen bepaalde processen nog automatischer doen verlopen. Technisch gezien werken ze als volgt: omgevingsprikkels, zoals bewegingen, licht en geluiden, worden gedetecteerd en omgezet in een elektrisch signaal. Dit elektrische signaal wordt doorgegeven aan het systeem en is gekoppeld aan bepaalde acties op de touchscreen hardware. Als er bijvoorbeeld beweging wordt opgemerkt in de buurt van de touchscreen, kan bepaalde content worden opgestart.

 

Een Gepersonaliseerde Ervaring

Touchscreen sensoren zorgen voor een nog meer specifieke en unieke ervaring voor gebruikers, omdat de content wordt afgestemd op bepaalde omgevingsprikkels. Bedrijven en organisaties kunnen bijvoorbeeld een digital signage laag toevoegen aan de touchscreen. Wanneer het scherm onaangeraakt blijft, wordt algemene content getoond. Zodra de touchscreen sensoren getriggerd worden door omgevingsprikkels wordt de touchscreen applicatie opgestart waar bezoekers zoals gewoonlijk gebruik van kunnen maken. 

  

Touchscreen sensoren zijn gevoelig voor omgevingsprikkels en zetten op basis daarvan bepaalde content in gang

 

De Voordelen van Touchscreen Sensoren

Door middel van touchscreen sensoren kunnen schermen voor meerdere functies worden gebruikt, afhankelijk van de prikkels in de omgeving. De sensoren brengen een tal voordelen met zich mee.

 

1. Automatisering

Touchscreen sensoren zorgen voor een nog automatischer en gestroomlijnder proces. Vooraf stellen bedrijven en organisaties de informatie op en koppelen zij bepaalde omgevingsprikkels aan bepaalde content. Vanaf dan verloopt alles vanzelf. De touchscreen sensoren regelen de rest. 

 

2. Multifunctioneel

Touchscreen sensoren verhogen de bruikbaarheid van touchscreen oplossingen. Touchscreens worden niet op elk moment gebruikt. Dat is zonde. Door touchscreen sensoren te implementeren kan het scherm klaar staan voor specifiek gebruik als er klanten of bezoekers in de buurt zijn, maar kan deze voor andere doeleinden worden gebruikt als deze onaangeraakt blijft. 

 

3. Energiezuinig

Touchscreen sensoren kunnen tevens worden ingezet om energie te besparen. Sommige bedrijven kiezen ervoor om touchscreens multifunctioneel te gebruiken, maar anderen schakelen deze liever tijdelijk uit. Wanneer de touchscreen sensoren geen omgevingsprikkels detecteren, kan het scherm tijdelijk worden uitgeschakeld. De touchscreen applicatie staat dan alleen aan als deze daadwerkelijk gebruikt wordt. Dit bespaart onnodige energie.

 

4. Nuttige Informatie

Met de input van touchscreen sensoren kan nuttige informatie worden verzameld over het gedrag van klanten en bezoekers. Het is bijvoorbeeld nuttig om te weten wanneer en hoe vaak gebruik wordt gemaakt van de touchscreen. Deze informatie kan gebruikt worden om gegronde beslissingen te nemen in de toekomst. Diensten en faciliteiten kunnen zo effectief worden verbeterd.

 

Een Geavanceerde Touchscreen Oplossing voor uw Bedrijf

Touchscreen sensoren zijn een nuttige technologische innovatie die de bruikbaarheid en efficiëntie van touchscreen oplossingen kunnen vergroten. De slimme sensoren detecteren omgevingsprikkels en zetten bepaalde handelingen op de touchscreens in gang. Wanneer de touchscreen onaangeraakt blijft, kunnen ze worden ingezet voor een ander doel of tijdelijk worden uitgeschakeld.

Bent u op zoek naar een multifunctionele touchscreen oplossing die omgevingsprikkels in acht neemt? Wilt u touchscreen sensoren implementeren in uw scherm? Wij kunnen dat voor u regelen. Neem contact met ons op!

 

Advies nodig?