Touchscreen Oplossingen voor de Sportbranche

Ook in de sportbranche komt touchscreen technologie zeer goed van pas. Denk aan sportverenigingen, fitnessclubs, zwembaden en stadia, waar toenemend digitale oplossingen worden geïmplementeerd om de bezoekerservaring te verbeteren. Op deze pagina vindt u meer informatie over de inzet van touchscreens in de sportsector.

 

Toepassingen

Digitale bewegwijzering

Sommige sportfaciliteiten zijn onderhevig aan frequente wisselingen. Denk aan verschillende groepslessen in sportscholen, wisselende sportevenementen, etc. Digitale naambordjes zijn een perfecte, flexibele oplossing. Bij naamswisselingen kunnen ze snel en eenvoudig worden gewijzigd. Zo zijn de naam- en bewegwijzeringsborden altijd up to date en weten bezoekers waar ze moeten zijn.

 

Informatievoorziening

Bezoekers kunnen op een efficiënte manier worden geïnformeerd middels digitale informatieschermen op locatie. Bezoekers kunnen op de hoogte worden gehouden over belangrijke updates, wijzigingen, maar ook algemener nieuws zoals weersvoorspellingen en OV-informatie. 

 

Informatiekiosk

Informatiekiosken kunnen worden ingezet om persoonlijke informatie te verschaffen aan bezoekers zoals gegevens over lidmaatschap en abonnementen, informatie over het evenement, openingstijden van de club, et cetera. 

 

Inchecken

Bezoekers kunnen inchecken bij een sportschool door een pas of code te scannen bij een scherm die is gekoppeld aan toegangspoortjes. Bij sportevenementen kunnen bezoekers hun toegangsticket scannen en zo toegang verkrijgen. Op verschillende manieren kunnen aanmeldzuilen worden ingezet om het inchecken en registreren van klanten en bezoekers te automatiseren. 

 

 

touch screens sports and recreation

 

Voordelen

Communicatie

Clubs en organisaties binnen de sportbranche hebben een groot en divers publiek. Het is een uitdaging om iedereen goed geïnformeerd te houden. Digitale oplossingen vormen een efficiënte en flexibele manier om dit te doen. Last-minute kunnen snel worden doorgevoerd. 

 

Kostenbesparing

Organisaties in de sportbranche hebben een grote behoefte aan personeel. Dit is een uitdaging met een groeiend personeelstekort. Om toch de beste service te kunnen bieden aan bezoekers, kunnen digitale oplossingen bepaalde taken uit handen nemen. Denk aan het scannen van tickets, het verschaffen van informatie en het wijzen van de weg.

 

Conclusie

De sportbranche heeft baat bij touchscreen technologie op verschillende gebieden. Zo biedt het een uitkomst voor het inchecken van bezoekers, de oriëntatie in het gebouw en het verschaffen van belangrijke informatie. 

Op zoek naar een touchscreen oplossing voor de sportbranche? Wij kunnen u helpen. Ontvang vrijblijvend advies en kom tot de beste oplossing voor uw locatie. We staan voor u klaar van aanschaf tot installatie. 

 

Advies nodig?