Touchscreen oplossingen in de autobranche

Technologie neemt steeds meer haar intrede in de auto-industrie. Voertuigen worden toenemend gemoderniseerd en voorzien van technische snufjes, maar hetzelfde geldt voor autobedrijven zelf. Van showrooms tot autogarages, touchscreen oplossingen kunnen worden ingezet om verschillende aspecten van de autoservice te verbeteren. 

 

Toepassingen

Productdemonstraties

Touchscreens zijn geschikt voor interactieve productdemonstraties. Klanten kunnen bladeren door de auto-collectie en afbeeldingen en video’s bekijken. Ze kunnen inspiratie opdoen en kijken wat de autodealer hen te bieden heeft.

 

Auto op maat

Elke klant heeft persoonlijke wensen en behoeftes. Een interactieve touchscreen oplossing bij de autodealer of -garage kan klanten de mogelijkheid geven om hun ideale auto van top tot teen te bekleden. Op het scherm kunnen ze gewenste features toevoegen, zoals materiaal van de bekleding, kleur van de auto en technische snufjes. Zo krijgen ze een concreet beeld van hoe hun droomauto eruitziet.

 

Informatie

Middels digitale informatieschermen kan belangrijke informatie gerelateerd aan de autodealer of -garage worden gedeeld.  Denk aan de openingstijden en werkwijze, maar ook aan promoties en nieuws. Klanten blijven zo altijd op de hoogte. 

 

Digitale receptie

Een digitale aanmeldzuil kan de ontvangst van klanten uit handen nemen. Er hoeft niet altijd een fysieke medewerker bij de balie te zitten. Zodra een klant zich meldt wordt het personeel hiervan op de hoogte gesteld. In de tussentijd kunnen zij zich richten op het technische werk.

 

Touch screens for auto industry

 

Voordelen

Geavanceerde dienstverlening

Met touchscreens kunnen autodealers en -garages hun klanten meer verregaande diensten bieden. Op touchscreen schermen kunnen klanten inspiratie opdoen en hun droomauto tot leven brengen. 

 

Moderne look and feel

Touchscreens geven autodealers en -garages een moderne uitstraling. Het is belangrijk om de laatste technische ontwikkelingen bij te benen. Door technologie te implementeren krijgen klanten de indruk dat je meegaat met de tijd. 

 

De Conclusie

Touchscreens kunnen de dienstverlening in de autobranche significant verbeteren. De klantervaring kan aanzienlijk worden verbeterd en autobedrijven kunnen een moderne impressie maken op haar bezoekers. 

Op zoek naar een touchscreen oplossing voor een autobedrijf? Wij kunnen u helpen. Ontvang vrijblijvend advies en kom tot de beste oplossing voor uw locatie. We staan voor u klaar van aanschaf tot installatie.

 

Advies nodig?