touchscreen digitale signage-oplossing voor horapark

Een Digitale Transformatie: Geavanceerde Digital Signage Schermen voor Horapark Ede

Ontdek hoe de implementatie van digital signage schermen kan zorgen voor verbeterde interne en externe communicatie

 

  Advies nodig?

 

Digital signage schermen zijn een waardevolle toevoeging voor iedere bedrijfsruimte. Bezoekers worden op voorzien van gerichte informatie en vermaakt tijdens het wachten. De ervaren wachttijd neemt dan ook met 35% af; bezoekers hebben het gevoel dat ze minder lang hoeven te wachten. Bovendien neemt de kosten van digital signage ook af. Sommige bedrijven worden, begrijpelijk natuurlijk, afgeschrikt door de hoge initiele investering van digital signage schermen. Vandaag de dag zijn er echter genoeg partijen die digital signage aanbieden voor een schappelijke prijs. Zo kunnen alle bedrijven, groot of klein en uit verschillende branches, profiteren van de voordelen van digitale communicatie.

In deze case study ontdekt u hoe Horapark, gelegen in een bosrijk gebied, hun communicatiestrategie heeft verbeterd door de implementatie van interactieve displays. Onze touchscreen experts hebben de mouwen opgestroopt en zijn op zoek gegaan naar de beste digitale oplossing voor onze klant.

  

Klantachtergrond

Horapark Ede is een kantoor- en bedrijfslocatie aan de Zuidoostkant van Ede. Er kunnen verschillende kantoorruimtes, flexplekken en vergaderruimtes worden gehuurd. Het is een dynamische locatie met wisselende bedrijven en gezichten.

 

horapark digitale signage-oplossing met touchscreen

 

De Uitdaging - Efficiëntere Interne Communicatie

Met die wisselende bedrijven en gezichten, is het een uitdaging om belangrijke informatie met iedereen te communiceren. Dat maakt het niet minder belangrijk om alle huurders op de hoogte te houden. Daarom zocht Horapark Ede naar een effectieve tool om de interne communicatie op locatie te verbeteren. Een digital signage display is hier de perfecte oplossing voor.

 

De Oplossing - Communicatie middels Interactieve Displays

Wat zijn dan de voordelen van digital signage? Efficiënte communicatie en betrokkenheid staan voorop bij deze digitale oplossing. Door digital signage schermen te implementeren op locatie, kan er op een eenvoudige manier worden gecommuniceerd met bezoekers en worden zij betrokken bij belangrijke informatie over het bedrijf of pand. Daarom is deze oplossing gekozen door Horapark: zes digital signage schermen op verschillende strategische plekken.

De klant gebruikt verschillende digital signage features.

  • Met TickerTape kunnen belangrijke mededelingen en nieuws worden gedeeld met huurders en gasten.
  • De klokfunctie weergeeft altijd netjes de tijd en digitale bewegwijzering op de schermen begeleidt de bezoeker of huurder naar de juiste ruimte.
  •  Door de mogelijkheid om video's toe te voegen aan de schermen, kan Horapark haar huurders met dynamische content op de hoogte houden.

Zes digitale beeldschermen met gebruiksvriendelijke software hebben hun intrede gedaan in Horapark. Horapark kan nu sneller en efficienter met haar huurder communiceren, maar ook voor de huurders zelf levert het digital signage systeem voordelen op. Middels de interactieve schermen zijn zij op de hoogte van belangrijke informatie, vinden ze makkelijk hun weg door het gebouw en komen ze meer te weten over Horapark zelf.

 

Een CMS op Maat

Naast de implementatie van zes digital signage schermen, hebben we een Content Management Systeem (CMS) aangeleverd, speciaal ontworpen voor de klant. In dit systeem kunnen zij al hun digitale oplossingen beheren, waaronder de meerdere schermen en digitale receptie. Het CMS is makkelijk te integreren met andere, bestaande systemen. Hier kan alle content worden opgemaakt met multimedia inhoud, waaronder video's, afbeeldingen en widgets. De lay out kan worden afgestemd op de huisstijl van Horapark. Wijzigingen en updates kunnen snel worden doorgevoerd en de dynamische content kan in één keer worden aangepast op alle schermen. Zo kan Horapark ervoor zorgen dat de informatie op de schermen altijd kloppend is.

 

Communicatie middels een Digital Signage Display - De Resultaten voor Horapark Ede

De implementatie van digital signage schermen heeft de klant verschillende voordelen opgeleverd. De communicatie met huurders en bezoekers is aanzienlijk vooruit gegaan, omdat belangrijke informatie en aankondigingen over het hele gebouw verspreid worden. De bewegwijzeringsfunctionaliteiten van de schermen hebben bovendien de oriëntatie in het gebouw verbeterd.

Het gecentraliseerde CMS heeft het delen van informatie voor onze klant makkelijker gemaakt. Belangrijke updates en wijzigingen kunnen snel en makkelijk worden doorgevoerd op meerdere schermen tegelijk. Hiervoor hoeven zij niet eens in de buurt te zijn. De digital signage oplossing stelt hen in staat om snel in te spelen op urgente veranderingen en scheelt hen kostbare tijd.

De digital signage oplossing heeft het huurdersgemak verhoogd en de betrokkenheid vergroot. Huurders weten wat er speelt in het gebouw en waar ze moeten zijn. Horapark erkent de informatiebehoefte van haar huurders en speelt hierop in door deze efficiente digitale oplossing.

 

 horapark digitale signage met touchscreen

 

 

Conclusie

De samenwerking tussen Horapark en Touchscreen.nl is een mooi voorbeeld van een touchscreen oplossing op maat die is afgestemd op de behoefte van de klant. Na overleg met de klant identificeren onze touchscreen experts het probleem en gaan zij op zoek naar de meest geschikte oplossing; van touchscreen software tot hardware. Daar zijn zes professionele schermen en een maatwerk systeem uitgekomen.

Bent u ook op zoek naar een digital signage oplossing om de interne communicatie te verbeteren en klantbetrokkenheid te vergroten? Of bent u op zoek naar een andere touchscreen oplossing? Wij bieden diverse toepassingen. Onze experts staan voor u klaar van aanschaf tot installatie. Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze experts.

 

Advies nodig?