Over ons

Uw Touchscreen Partner door 
Dik en Dun

Met meer dan 20 jaar ervaring op de IT-markt kunnen wij u helpen bij het kiezen van de juiste software, hardware en touchscreen totaaloplossing

 

Touchscreen is al meer dan 20 jaar actief op de IT-markt. In die decennia hebben we veel kennis ontwikkeld over touchscreen software, touchscreen hardware en complete touchscreen oplossingen. Ook kun je bij ons terecht voor integraties met externe systemen en de installatie van de uiteindelijke touchscreen oplossing. We hopen onze interesse in touchscreen technologie over te kunnen brengen op onze klanten en het kunnen te gebruiken om bedrijfsprocessen op verschillende manieren te verbeteren.

Omdat we al een tijdlang actief zijn in dit veld, zien we hoeveel kanten je op kunt met touchscreen technologie. Wij streven ernaar om touchscreen oplossingen aan te bieden die echt aansluiten op de behoeften van onze klant. Elk bedrijf is anders. Elke klant is anders. Aan ons de taak om deze specifieke behoeften te identificeren en een touchscreen totaaloplossing te bieden die daarop aansluit. 

Het is onze missie om kwalitatief goede software, hardware en totaaloplossingen te leveren. In deze missie zijn we niets zonder onze partners. We hebben langdurige samenwerkingen met gewaardeerde partners die ons goede systemen en producten kunnen garanderen. Bovendien hopen we touchscreen technologie te kunnen introduceren in nieuwe werkvelden, waar het wellicht minder vanzelfsprekend lijkt. Technologie kan overal een oplossing voor bieden. Dat willen wij graag laten zien. 

Ons doel is om bedrijfsprocessen makkelijker en efficiënter te maken voor zowel bedrijven als hun klanten. Gebruiksvriendelijkheid van de touchscreen oplossing staat daarbij voorop. Technologie hoort voor iedereen te zijn!

  

Onze Waarden:

  • Innovatie: Het continu integreren van nieuwe technologieën en meegaan met innovaties
  • Betrouwbaarheid: Meer dan 20 jaar ervaring in het werkveld
  • Aanpassingsvermogen: Maatwerk oplossingen voor uiteenlopende situaties
  • Samenwerkingen: Samenwerkingen aangaan om onszelf te blijven verbeteren

Schakel ons in voor uw touchscreen totaaloplossing! 

 

Advies nodig?