Touchscreen.nl

Voor al uw touchscreen oplossingen van A tot Z.

 

  Advies nodig?  

 

Touchscreen.nl is uw veelzijdige touchscreen partner - van alle markten thuis. We staan voor u klaar van het advies tot installatie en bieden u een touchscreen oplossing van A tot Z. 

 

Onze Werkwijze

Als we zeggen dat we alles regelen, dan bedoelen we ook echt alles. Een touchscreen oplossing bestaat uit meerdere componenten. Het begint met de software, die de interface van de touchscreen bepaalt. Dan de hardware, die vormgeeft aan de oplossing. Vervolgens de installatie op locatie, die de touchscreen tot leven brengt. En ten slotte het belangrijkste, de support en het onderhoudswerk die ervoor zorgen dat de oplossing naar behoren blijft werken.

 

How We Work 5 step process at Touchscreen in Netherlands

 

1 De Oriëntatiefase

In deze fase maken we kennis tijdens een introductie meeting. We vertellen u meer over onze werkwijze en verkennen uw wensen en behoeften. Op basis van deze inventarisatie beschrijven we uw ideale touchscreen in een document. Dit document bevat alle gewenste features van uw maatwerk touchscreen oplossing, met zowel hardware als software componenten.

 

2 De Ontwikkelingsfase

Zodra het voorstel en document is goedgekeurd en het budget is vastgesteld, beginnen onze experts met het ontwikkelen van de touchscreen oplossing. Dit is een proces waar onze klant nauw bij betrokken is, om ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Zo kan de klant al tussendoor feedback geven, in plaats van pas aan het einde.

 

3 De Testfase

Nadat de touchscreen software is ontwikkeld, is het tijd om de oplossing te testen. Dit zorgt ervoor dat foutmeldingen en kleine storingen eruit worden gehaald, zodat de klant op de dag van installatie niet voor verrassingen komt te staan. Dit maakt de software ook weerbaarder. 

 

4 De Installatiefase

Als alles naar behoren werkt, wordt de eindoplossing door onze installateur op locatie geplaatst. Samen met u wordt gekeken naar de ideale plaatsing en de meest strategische plek, zodat uw publiek optimaal gebruik kan maken van de touchscreen oplossing. 

 

5 Support en Onderhoud

Op de dag van installatie eindigt de samenwerking niet. Een nieuwe fase breekt aan: die van onderhoud en support. Touchscreen oplossingen zijn net auto’s: ze hebben voortdurend onderhoud nodig om optimaal te blijven functioneren. Door een onderhoudscontract bij de touchscreen oplossing af te sluiten heeft u de garantie dat de benodigde onderhoud wordt gepleegd en we snel kunnen schakelen bij storingen.

 

Samenwerking

Klinkt dit als een werkwijze die aansluit op uw bedrijf? Zet de eerste stap richting samenwerking en neem vandaag nog contact met ons op. Samen vinden we een touchscreen oplossing die écht bij u past.

  

Advies nodig?