Touchscreen Monitor

Multifunctionele Touchscreen Schermen: Voor Elke Digitale Oplossing

Ultramoderne touchscreen schermen die geschikt zijn voor iedere ruimte

 

  Advies nodig?

 

Het touchscreen scherm vormt de basis van alle touchscreen oplossingen. In samenwerking met onze hardware partners bieden wij een uitgebreid assortiment met touchscreen displays in verschillende uitvoeringen, zoals losstaande kiosken en touchscreen tafels. Sommige bedrijven en organisaties zijn echter gewoon op zoek naar een eenvoudig touchscreen scherm voor aan de muur. Ook daar kunnen wij u bij helpen.

 

De Juiste Touchscreen

Op basis van de software en de features kan de perfecte touchscreen monitor worden geselecteerd. Hieronder vindt u verschillende opties voor de touchscreen monitoren. Onze hardware partners voorzien ons van hoogwaardige producten. Alle displays kunnen worden uitgevoerd in de huisstijl van het bedrijf - dit betekent dat onze hardware partners bedrijfskleuren, -vormen, -afbeeldingen en -logo's verwerken in de hardware om een consistente merkidentiteit te garanderen.

 

Touchscreen scherm
Touchscreen scherm zwart
Touchscreen scherm wit

Powered by Prestop

 

Touchscreen schermen zijn duurzaam en betrouwbaar, en vooral ook snel en efficiënt.

 

De Software

Om de juiste touchscreen monitor te kiezen, is het handig om te weten welke software en functionaliteiten u nodig heeft. Touchscreen schermen zijn geschikt voor een brede reeks software toepassingen. Op deze pagina vindt u alle ins and outs over touchscreen software - voordelen, doeleinden en key features - om zo tot de beste keuze voor uw bedrijf te komen.

  

De Belangrijkste Features voor Touchscreen Monitoren

Het is belangrijk om te weten wat u zoekt in een touchscreen monitor. Wij helpen u met het kiezen van de benodigde technische eigenschappen, zoals het aantal inch, de resolutie, het besturingssysteem en de touchscreen technologie, zodat de monitor aansluit op uw wensen. Op deze pagina vindt u een aantal andere optionele features, waarmee de touchscreen monitor kan worden uitgebreid. Denk aan videobellen via een ingebouwde webcam en de integratie van sensoren die de content regelen.

 

Uw Expert op het Gebied van Touchscreens

Gevonden wat u zocht? Of bent u er nog niet helemaal uit? Wij kunnen u advies geven over een totaaloplossing: de juiste software op een geschikt touchscreen scherm. We zorgen voor een naadloze integratie van software en hardware en staan voor u klaar van aanschaf tot aansluiting op locatie. Bovendien kunnen we een koppeling maken met uw bestaande, externe systemen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Advies nodig?