touchscreen identity verification

Gebruik Digitale Identiteitsverificatie en Verhoog de Veiligheid

Implementeer een documentenscanner op uw touchscreen oplossing en versimpel de toegangscontrole

  

Advies nodig?

 

In sommige gebouwen of locaties is identiteitsverificatie nodig. Denk aan evenementen met een leeftijdsgrens, gebouwen met beperkte toegang en vliegvelden met identificatieplicht. Het is een waardevolle toevoeging als touchscreen hardware deze taak ook op zich kunnen nemen. 

Identiteitsverificatie kan noodzakelijk zijn voor of bijdragen aan de veiligheid van een gebouw. Identiteitsverificatie kan tevens worden gekoppeld met toegangscontrole en bezoekerspassen met beperkte toegang. Er zijn diverse technologieën die kunnen worden geïntegreerd met touchscreens om de identiteit te verifiëren. 

 

Identiteitsverificatie Mogelijkheden

 

1. Inlogcode

De eenvoudigste manier van identiteitsverificatie is de inlogcode. In gebouwen of op locaties met beveiligde toegang, kunnen medewerkers of tijdelijke bezoekers toegang krijgen door middel van een vooraf toegezonden code.

 

2. RFID en NFC Tags

Door een RFID- of NFC-lezer te verwerken in de touchscreen oplossing, kunnen tags en pasjes worden uitgelezen. Mensen met bevoegde toegang tot gebouwen of locaties kunnen zo eenvoudig toegang krijgen.

 

3. Biometrische Verificatie

Met biometrische verificatie wordt gebruikgemaakt van biologische kenmerken om de identiteit te controleren. Denk aan irisscans, vingerafdrukken en gezichtsherkenning. Dit is een veilige methode, omdat de kans op fraude nihil is.

  

De technologie van vandaag de dag biedt geavanceerde verificatiemogelijkheden - zo eenvoudig of complex als u maar wil

 

4. Persoonlijke QR Code

Door QR code scanners te integreren met de touchscreen oplossing kunnen bezoekers en medewerkers inchecken of toegang verkrijgen door middel van een persoonlijke QR code die vooraf is toegezonden. Dit is een soepele methode.

 

5. Spraakherkenning

Dit is een technologie die nog in de kinderschoenen staat en niet vaak wordt gebruikt. Het is zeker een identificatiemethode met potentie die kan zorgen voor een verhoogde beveiliging, vooral in combinatie met andere tools.

 

Een Veilige en Gecontroleerde Omgeving

Touchscreen oplossingen kunnen worden uitgebreid met tools die de identiteit verifiëren. Dit is handig voor gebouwen met toegangscontrole en plaatsen met identificatieplicht. Bedrijven en organisaties kunnen zelf bepalen welke identificatiemethode het beste bij hen past.

Bent u op zoek naar een touchscreen software die ook identiteit kan verifiëren? Wij kunnen u daarbij helpen. Neem contact met ons op!

 

Advies nodig?