qr code kiosk

Tover uw Touchscreen Oplossing om tot een QR Code Scankiosk

Vergroot de self-service capaciteit van uw touchscreen oplossing

 

  Advies nodig?

 

Door een QR code scanner te integreren in de touchscreen oplossing kunnen extra taken uit handen worden genomen en breidt het zelfbedieningsaspect nog een stukje verder uit. 

  

Het Voordeel van QR Code Scanners

Door een QR code scanner te integreren met de touchscreen oplossing is er geen behoefte aan een losse handscanner of een extra medewerker. Dit bespaart materiaal- en personeelskosten. Hieronder volgt een aantal toepassingen voor de QR code scankiosk.

 

1. Tickets

Bezoekers kunnen hun ticket scannen bij de QR code scankiosk en op die manier toegang krijgen tot een locatie of evenement. De QR code toegangscontrole kan worden gekoppeld aan poortjes of hekken, die dan automatisch opengaan. 

 

2. In- en Uitchecken

Ook het in- en uitcheckproces kan worden versimpeld door de implementatie van een QR code scanner op de touchscreen. Gasten in hotels of reizigers op luchthavens scannen eenvoudig hun papieren of mobiele ticket om in te checken.

Met een QR Code Scanner haalt de touchscreen snel en gemakkelijk informatie op en kan de toegangscontrole worden versneld

 

3. Aanmelden

Bezoekers met een afspraak kunnen een QR code ontvangen via de mail en deze scannen op de touchscreen bij aankomst. De bezoeker wordt dan geregistreerd en de desbetreffende persoon wordt op de hoogte gesteld van de aankomst. 

 

4. Loyaliteitsprogramma's

Klanten en bezoekers kunnen beschikken over een lidmaatschap of zijn aangesloten bij een loyaliteitsprogramma. Deze hebben vaak een persoonlijke QR code. Deze kan worden gescand en gepersonaliseerde informatie en aanbiedingen worden opgehaald.

 

5. Andere Toepassingen

De implementatie van een QR code scanner in de touchscreen oplossing kan veel processen vergemakkelijken en de dienstverlening voor klanten, bezoekers en gasten sneller en efficiënter maken. De QR code scankiosk kan ingezet worden voor uiteenlopende toepassingen in uiteenlopende branches, voor bedrijven en organisaties die waarde hechten aan een soepele doorstroom bij de ingang.

  

Conclusie

Een QR code scankiosk kan een ware toevoeging zijn aan een touchscreen oplossing. De QR code scanner kan altijd worden geïmplementeerd, en de functie is onderdeel van veel standaard touchscreen software oplossingen. 

Bent u op zoek naar een touchscreen oplossing mét QR code scanner en wilt u uw scherm tevens kunnen gebruiken als QR code scankiosk? Neem contact met ons op voor een complete oplossing!

 

Advies nodig?