touch screen printers

Maak Uw Touchscreen Oplossing Compleet met een Bonprinter

Heb oog voor klanten die behoefte hebben aan een geprinte bon of pas

 

Advies nodig?

 

Samen met de betaalterminal kan de bonprinter een touchscreen oplossing helemaal afmaken. De implementatie ervan houdt in dat de touchscreen hardware nog een extra taak uit handen kan nemen en bezoekers het volledige afrekenproces zelf kunnen doorlopen. 

De bonprinter is verbonden met het touchscreen systeem en kan gebruikt worden om bonnen, tickets en papieren passen uit te draaien. Het zorgt voor een feilloze en snelle afhandeling van transacties en afleveringen van tickets en passen. Hieronder een aantal toepassingen van de bonprinter.

 

1. Aankoopbewijzen

Bonprinters worden zelfstandig gebruikt bij self service kiosks waar producten en diensten kunnen worden afgerekend, zoals in winkels en restaurants. Nadat de klant de betaling succesvol heeft afgerond, wordt een betaalbewijs geprint. Op sommige plekken kan dit bonnetje dan weer gebruikt worden om de bestellingen af te halen. 

 

2. Tickets

Een bonprinter kan tevens worden gebruikt om tickets te printen. De bezoeker doet een aankoop bij de zuil en het ticket kan ter plaatse worden uitgedraaid. Dit ticket dient dan als toegangsbewijs, bijvoorbeeld voor een museum of bioscoop, maar ook een trein of bus. 

 

Met een betaalsysteem en bonprinter wordt de self service capaciteit van uw touchscreen uitgebreid

 

 

3. Bezoekerspassen

De bonprinter is ook een waardevolle toevoeging op een digitale receptie. Tijdelijke bezoekerspassen kunnen worden geprint voor eenmalige bezoekers. Zij ontvangen deze bij aanmelding en kunnen deze tevens gebruiken om gemakkelijk weer uit te checken. Het is dus een aanvulling op de digitale toegangscontrole en bezoekersregistratie. 

 

Conclusie

De bonprinter is onmisbaar voor bedrijven die op zoek zijn naar een touchscreen oplossing die écht alles van A tot Z overneemt. De bonprinter is essentieel voor een succesvol transactieproces, en kan gebruikt worden om meer zaken te printen dan alleen aankoopbewijzen.

Bent u op zoek naar een touchscreen oplossing mét een ingebouwde printer? Wij kunnen u daarbij helpen. Schroom niet en neem contact met ons op!

 

Advies nodig?