Touch screen self service kiosk

De Slimme Bestelzuil: Snel, Eenvoudig en Altijd Beschikbaar!

Automatiseer het bestelproces van A tot Z.

 

  Advies nodig?

  


In het hedendaagse commerciële landschap zijn bestelzuilen niet meer weg te denken. Op de zuilen kunnen gasten zelfstandig door het assortiment scrollen, eenvoudig producten bestellen en deze direct betalen. Bestelzuilen automatiseren het bestelproces van A tot Z.

 

Self service kiosk
Self service kiosk
Self service kiosk

Self service kiosk
Self service kiosk
Self service kiosk

Powered by Prestop

 

De Bestelzuilen

Hierboven vindt u verschillende uitvoeringen van de bestelzuilen - van een staand frame tot een kiosk aan de muur. Alle zuilen kunnen worden uitgevoerd in de eigen stijl van het bedrijf. Dit betekent dat onze hardware partners bedrijfskleuren, -vormen, -afbeeldingen en -logo's verwerken in de hardware. Zij verzekeren u van een strak design.

 

Voordelen van de Bestelzuil

De implementatie van bestelzuilen is van toegevoegde waarde om verschillende redenen. Zo vormen de kiosken een extra verkooppunt en worden lange wachtrijen zo vermeden. Ook kunnen upselling technieken in de software worden geïntegreerd: gasten bestellen meer, waardoor uw bedrijf een hogere omzet maakt. Hierdoor wordt de initiële investering snel terugverdiend. Ten slotte kan een bestelzuil een extra medewerker zijn en worden personeelskosten verminderd, of kan het personeel zich richten op andere, meer belangrijke taken.

 

Bestelzuilen bieden klanten de mogelijkheid om hun bestelling te doen en betalingen uit te voeren zonder tussenkomst van personeel

 

 

De Software

Self service kiosk software is het systeem dat draait op de bestelzuil. In dit systeem wordt de bestelomgeving vormgegeven. Alle ins and outs over de software - de voordelen, gebruikersdoeleinden en key features - vindt u hier terug.

 

Slimme features

De bestelzuil komt in alle soorten en maten. Bovendien kunnen de zuilen worden uitgebreid met gewenste features en precies worden afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Hier kunt u verschillende touchscreen features vinden: denk aan een pinautomaat, qr code scanner en een thermische bonprinter.


Een Naadloze Integratie

Bent u op zoek naar een oplossing die het bestelgemak vergroot? Wij kunnen u advies geven over een totaaloplossing. We zorgen voor een naadloze integratie van software en hardware en staan voor u klaar van aanschaf tot installatie. Bovendien kunnen we een koppeling maken met uw bestaande, externe systemen. Al uw wensen kunnen samenkomen op een bestelzuil. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Advies nodig?