Digitaal Naambordje

Digitale Naambordjes - Altijd Voorbereid op Acute Veranderingen

Kies voor een flexibele digitale oplossing waarmee u altijd voorbereid bent op onverwachte situaties. 

 

Advies nodig?

 

Digitale naambordjes zijn de moderne versie van traditionele, analoge naamborden die gebruikt worden om namen en ruimte-informatie weer te geven. In plaats van gedrukte papieren borden, bestaan digitale naamborden uit elektronische displays (LCD, OLED of e-ink) waarop dynamische informatie te zien is.  Dit biedt een aantal belangrijke voordelen:

Flexibiliteit

De inhoud van een digitaal naambord kan snel worden aangepast. Zo kan worden ingespeeld op acute veranderingen, zonder dat dit veel tijd kost of hoge vervangingskosten met zich meebrengt. Dit is handig voor bedrijven die te maken hebben met wisselende medewerkers of flexruimtes. 

Integratiemogelijkheden

De naamborden kunnen worden gekoppeld aan externe systemen die al actief zijn binnen het bedrijf. Door alle systemen te integreren hoeft informatie niet dubbel te worden ingevoerd; agendawijzigingen kunnen bijvoorbeeld automatisch worden doorgevoerd op de naambordjes.

Duurzaamheid

Een digitaal naambordje is al een duurzame keuze op zich. Bij wijzigingen hoeft namelijk geen materieel worden vervangen. Echter kan de digitale oplossing nog duurzamer worden gemaakt door te kiezen voor e ink displays, die extreem energiezuinig zijn en alleen energie verbruiken als het scherm van inhoud verandert.

Kostenbesparend

Het doorvoeren van naamswijzigingen op traditionele, analoge borden kan behoorlijk duur zijn. Materiaal moet worden vervangen door een derde partij. Deze kosten kunnen worden bespaard door de inzet van digitale naamborden, waarop je de inhoud snel en eenvoudig op kan wijzigen. 

 

Digitale Naambordjes in de Praktijk

Digitale naambordjes zijn dankzij hun flexibiliteit geschikt voor een brede reeks toepassingen. Een aantal voorbeelden:

1. Kantoorgebouwen: digitale naambordjes bij flexibele werkplekken, vergaderruimtes en andere plekken met wisselende collega's. Vergaderruimtes of stilteplekken kunnen ook on the spot worden geboekt op het naambord.

2. Horeca: naamborden bij afgehuurde ruimtes of gereserveerde kamers.

3. Ziekenhuizen en andere zorginstellingen: om aan te geven wie in bepaalde kamers verblijft, welke zorgverlener er aanwezig is of op welke afdeling de bezoeker zich bevindt.

4. Onderwijs: voor het aanduiden van lerarenkamers, lesruimtes en werkplekken. Bovendien kunnen roosterwijzigingen automatisch worden verwerkt op de digitale naamborden.

5. Openbare gebouwen: om weer te geven om welke ruimte of afdeling het gaat en welke organisatie zich daar bevindt.

6. Musea en de cultuursector: digitale naamborden die informatie verstrekken over tentoonstellingen en kunstwerken.

7. Winkels: digitale naamborden kunnen klanten meer informatie verschaffen over een bepaald item en wisselende producten meer onder de aandacht brengen. 

En nog veel meer... De aanpasbaarheid van de digitale naambordjes zorgt ervoor dat bedrijven uit in de problemen komen door acute wijzigingen of een hoge mate van wisselingen binnen de organisatie. Dit maakt ze geschikt voor een brede reeks toepassingen. 

 

Digitale naambordjes zijn flexibel, duurzaam en kostenbesparend.

 

Features

Digitale naambordjes bezitten een aantal unieke features die je niet terugziet bij traditionele, analoge naamborden.

Multimedia Content

Digitale naambordjes zijn een interactieve oplossing. Naast statische informatie, kunnen ook afbeeldingen en video's worden toegevoegd om de inhoud aantrekkelijker en boeiender te maken.

Meertaligheid

Digitale naamborden bieden de mogelijkheid om de taal te selecteren en de inhoud te vertalen. Dit maakt de informatie toegankelijk voor een bredere groep mensen. 

Interactiviteit

Digitale naambordjes bieden interactieve mogelijkheden. Via naamborden op touchscreen displays kunnen gebruikers meer informatie opvragen of on the spot ruimtes reserveren. 

  

Op Zoek naar een Flexibele Oplossing?

We got you.  Bent u klaar om digitale naamborden te implementeren in uw bedrijf of wilt u eerst nog wat meer over de oplossing weten? Wij kunnen u daarbij helpen. Ons team van experts geeft u gratis en vrijblijvend advies en staat voor u klaar van aanschaf tot installatie. Neem contact met ons op en kies een digitaal naambord dat bij u past. 

 

Advies nodig?