ti hub casestudy touchscreen-oplossing

Gezamenlijke Werkplekken Efficiënter maken door het Introduceren van een Digitale Oplossing

Ontdek hoe een complete touchscreen oplossing werkprocessen binnen Think Innovative Hub efficiënter maakt van de ingang tot in werkruimtes

 

Advies nodig?

 

Touchscreen oplossingen maken het makkelijker om een breed publiek te bereiken. Ze trekken de aandacht, bieden gepersonaliseerde inhoud en spelen in op de toenemende behoefte aan digitale dienstverlening. Bijna ieder bedrijf stapt over op digitale tools, en zij die achterblijven overwegen de overstap.


Bij Touchscreen ontwikkelen we touchscreen oplossingen die zakelijke processen versnellen, verbeteren en efficiënter maken. Zo ook de gang van zaken in flexibele kantoorruimtes. Zo maken we het bruggetje naar onze klant, Think Innovative Hub. Ontdek in deze case study hoe een complete touchscreen oplossing de manier van werken in de Servische kantorenhub heeft verbeterd.

 

Klantoverzicht

Think Innovative Hub is een bedrijf dat vergaderruimtes verhuurt en gezamenlijke werkruimtes aanbiedt. Met meer dan 300 vierkante meter aan kantoorruimte verspreid over Belgrado en Nis, hebben ze te maken met veel huurders en bezoekers. De hubs zijn 24/7 toegankelijk en bieden ook andere faciliteiten zoals een sportschool, café en een “creative-thinking space”. Met het grote aantal huurders en klanten waarmee ze dagelijks te maken hebben, groeide de behoefte om het hele proces, van incheck en verblijf tot afronding en afmelding, te stroomlijnen en alle onderdelen te automatiseren.

 

ti hub case study touchscreen

 

De Uitdaging

Gezamenlijke kantoren en flexibele vergaderruimtes zijn heel handig, maar brengen ook wat uitdagingen met zich mee:

  1. Een Efficiënte Check-In/Check-Out: Een soepele aan- en afmelding van verschillende bedrijven en mensen die een vergaderruimte of werkplek komen huren

  2. Bewegwijzering: De weg vinden in een complex gebouw met meerdere ruimtes die meerdere keren per dag van “eigenaar” wisselen

  3. Digital Signage Content op Maat: Digitale schermen waarvan de inhoud kan worden afgestemd op de wisselende bedrijven en personen. 

  

Een Interactieve Touchscreen Oplossing voor Bedrijven

Door middel van touchscreen technologie hebben we verschillende oplossingen gerealiseerd voor de klant, afgestemd op hun behoeften.

 

Check-In/Check-Out Displays

Ten eerste is een aan- en afmeldsysteem ontwikkeld. Klanten kunnen snel worden geholpen via interactieve displays en hebben hier geen hulp van personeel bij nodig. 

 

Bewegwijzeringssysteem

Daarnaast is digitale bewegwijzering geïmplementeerd, zodat klanten makkelijk hun weg kunnen vinden naar de gehuurde ruimte of werkplek. De oriëntatie in het gebouw is hierdoor aanzienlijk verbeterd.

 

Gepersonaliseerde Narrowcasting Content

Bovendien was Think Innovative Hub op zoek naar een personaliseerbare digital signage oplossing. Deze hebben we voor hen gerealiseerd. Verschillende bedrijven kunnen hun eigen content tonen op de schermen en relevante informatie delen met andere aanwezigen.

 

Meertalige Gebruikerservaring

Onze complete touchscreen oplossing wordt geboden in twee talen. In de lokale Servische taal, en de wereldtaal Engels. Hierdoor kan elke bezoeker wegwijs worden gemaakt in het gebouw en is de hub ook toegankelijk voor personen die de Servische taal niet machtig zijn.

 

ti hub case study

 

Het Resultaat

De implementatie van onze touchscreen totaaloplossing is voor Think Innovative Hub een waardevolle toevoeging op meerdere vlakken:

  1. Efficiënter: Door het digitale aan- en afmeldsysteem zijn de wachttijden afgenomen met 40%.

  2. Verbeterde Oriëntatie: Het digitale bewegwijzeringssysteem heeft gezorgd voor 50% minder navigatieproblemen.

  3. Verhoogde Betrokkenheid: Door de gepersonaliseerde content op de digital signage schermen is er 35% meer interactie met de inhoud

 

Toekomstige Samenwerking met onze Klant

Met trots kunnen wij zeggen dat Think Innovative Hub zeer tevreden is met het eindresultaat, en we hen ook mogen ondersteunen bij toekomstige projecten: 

  1. Oplossingen voor het Nieuwe Gebouw: We willen de touchscreen oplossing uitbreiden naar het nieuwe gebouw van de klant met een interactief scherm.

  2. Individuele Ruimtes: We zijn aan het kijken hoe onze touchscreens ook kunnen worden uitgebreid naar de individuele kantoorruimtes binnen de hub.

  3. Touch to Start: We willen de digitale receptie oplossing uitbreiden met de “touch to start” functionaliteit, waarbij het scherm een narrowcasting applicatie kan draaien wanneer het niet gebruikt wordt.

 

 

Conclusie

Onze samenwerking met Think Innovative Hub laat mooi zien wat er allemaal mogelijk is met touchscreen hardware. Het zorgt voor efficiëntie van de algemene ingang tot de afgesloten werkruimtes. Digitale receptie schermen verwelkomen de klanten van harte en moderne bewegwijzeringsbordjes begeleiden hen naar de plek van bestemming. Bezoek de website van Think Innovative Hub en duik in hun unieke coworking experience. 

Bent u ook op zoek naar een touchscreen software die uw bedrijf een boost kan geven? Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze experts en ontdek op welke manier een touchscreen oplossing van toegevoegde waarde kan zijn voor uw bedrijf.

 

Advies nodig?