interactive touch screen video

Speel Video's af op uw Touchscreen

Video's zijn een krachtige tool om bezoekers op een unieke manier te informeren en hen een inkijkje te geven in uw wereld

 

  Advies nodig?

 

Touchscreen software kent geen grenzen als het gaat om functionaliteiten. Alles wordt uit de kast getrokken om de klant aan te trekken en zo goed mogelijk van dienst te zijn. Interactieve elementen dragen bij aan de klantervaring. Visuele informatie wordt in 94% van de gevallen beter onthouden dan textuele informatie. Het is dus belangrijk om software te vinden die diverse middelen biedt om content op te maken.

Een belangrijk visueel element is de video. Bezoekers en klanten kunnen een video aanklikken en bekijken en op die manier meer verheldering krijgen over een onderwerp. Bovendien is het een uitstekend middel om bepaalde onderwerpen bij het publiek onder de aandacht te brengen.

  

De Toegevoegde Waarde

Instrueren

Video’s op touchscreens zijn een uitstekende manier om instructies te geven aan klanten en bezoekers, maar ook medewerkers. Video’s kunnen bijvoorbeeld stap voor stap uitleggen hoe een product of dienst gebruikt moet worden, maar ook wat er moet gebeuren in geval van nood. Bovendien kan de werkwijze binnen bedrijven en organisaties duidelijk worden uitgelegd. Omdat visuele informatie van video’s zo goed blijft hangen, en instructies van noodzakelijke aard zijn, is dit een perfecte combinatie.

 

Demonstreren

Een demonstratie kan kracht bijzetten bij een product of dienst. Onderzoek wijst uit dat 88% van de consumenten baat heeft bij productdemonstraties en hierdoor betere koopbeslissingen kunnen maken. Door productdemonstraties krijgen klanten een beter beeld van hoe een product of dienst werkt en in elkaar zit. Dit zal de klant tegelijkertijd overtuigen van de effectiviteit van het object. 

 

Video's kunnen bijdragen aan een betere digitale marketingstrategie, maar zijn ook geschikt voor niet-commerciële doeleinden, zoals entertainment en informatie

  

Adverteren

Video’s op touchscreen hardware kunnen tevens gebruikt worden om producten en diensten te promoten en op een dynamische manier te adverteren. Omdat visuele informatie zo’n hoge attentiewaarde heeft, is het een uitstekende manier om producten en diensten onder de aandacht te brengen. Met video’s kunnen bedrijven en organisaties zichzelf op een creatieve manier neerzetten en klanten meenemen in de wereld van hun producten en diensten.

 

Overbrengen

Complexe informatie kan worden versimpeld door het te verwerken in een video. Dit kan uiteenlopende informatie zijn. Door de informatie visueel te maken en middels beelden kracht bij te zetten, blijft dit beter bij de kijker hangen en wordt het sneller begrepen.

 

Vermaken

Sommige bedrijven en organisaties zetten touchscreen oplossingen in op zogeheten wachtpunten. De schermen hebben dan als voornaamste doel het vermaak van bezoekers. Video’s zijn een leuke en boeiende manier om het publiek te vermaken, vooral als zij deze video’s zelf kunnen kiezen.

 

Op Zoek naar een Interactieve Oplossing?

Video’s op touchscreens kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden die allemaal één ding gemeen hebben: visuele informatie blijft beter hangen en dient daarom beter zijn doel.

Bent u op zoek naar een effectieve touchscreen oplossing waarmee u een breed publiek kunt bereiken? Daar kunnen wij u bij helpen. Neem contact met ons op!

 

Advies nodig?