led touch screen

Trek de Aandacht van Bezoekers met LED Licht rond Touchscreens

Met LED licht zet u uw touchscreen oplossing in de schijnwerpers

 

Advies nodig?

 

LED lichten kunnen als achtergrondverlichting dienen voor de touchscreens. Ze trekken de aandacht van bezoekers en maken de interactieve ervaring compleet. LED lichten kunnen een aanvulling zijn op de functies en prestaties van touchscreen hardware

 

LED me See

LED verlichting rondom touchscreens kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd. Bijvoorbeeld rondom de touchscreen om het scherm te verlichten, erachter om de muur te kleuren of eronder om de vloer op te lichten. Bovendien kunnen bijbehorende objecten buiten de touchscreen worden verlicht om de boodschap kracht bij te zetten. Denk aan bepaalde producten die worden verlicht zodra er informatie over wordt aangeklikt. 

 

LED lichten kleuren mee met de content en opties op het scherm en dragen bij aan de gebruikersvriendelijkheid van de touchscreen oplossing

  

De Voordelen van LED lichten op Touchscreens

De LED verlichting kan worden aangepast op de kleuren van de content die op dat moment wordt getoond; het kleurt mee. Het heeft een aantal waardevolle functies voor de touchscreen oplossing.

 

1. Aandacht Trekken

LED lichten rondom de touchscreen kunnen ervoor zorgen dat de aandacht van klanten en bezoekers wordt getrokken en dat zij worden getriggerd om gebruik te maken van het scherm.

 

2. Boodschap Verduidelijken

LED lichten kunnen de boodschap op de touchscreen verduidelijken en kracht bij zetten. De verlichting kan bijvoorbeeld rood kleuren als iets niet goed gaat op de touchscreen, en groen kleuren als iets is gelukt. 

 

3. Scherpe Beeldkwaliteit

LED verlichting op de achtergrond biedt contrast aan de kleuren op de touchscreen. Dit zorgt voor een hogere leesbaarheid en een verbeterde beeldkwaliteit. 

 

4. Levensduur LED

LED is een duurzame keuze ten opzichte van alternatieve technologieën. Ze verbruiken minder energie, bevatten geen schadelijke stoffen en hebben een lange levensduur.

 

5. Bedienbaar 

LED lichten rond de touchscreens zijn eenvoudig bedienbaar door gebruikers door middel van knoppen in de touchscreen software of externe knoppen naast het scherm. Kleur en helderheid kan worden aangepast op de behoefte van klanten en bezoekers. 

 

LED's Chat

LED lichten op touchscreens trekken de aandacht van bezoekers en versterken de boodschap op het scherm. Bedrijven en organisaties kunnen alle kanten op met LED verlichting en kunnen hun creativiteit erin kwijt. 

Bent u op zoek naar een touchscreen oplossing met complementaire LED verlichting? Wij kunnen u daarbij helpen. Neem contact met ons op!

 

Advies nodig?