touchscreen hygiene

Houd de Hygiëne in Acht Door Middel Van een Touchscreen oplossing

Draag met uw touchscreen oplossing bij aan een veilige en gezonde omgeving

 

Advies nodig?

 

De Covid-19 pandemie heeft zowel bedrijven als haar klanten en bezoekers alerter gemaakt op hygiënevoorschriften in gebouwen. Bedrijven kunnen hen tegemoet komen in deze groeiende zorg door extra hygiëne maatregelen te nemen. 

 

Verbeterde Hygiëne

Het kiezen voor een touchscreen software an sich draagt al bij aan de hygiëne en de veiligheid van zowel medewerkers als klanten en bezoekers. Er is minder persoonlijk contact en dit vermindert de overdracht van bepaalde bacteriën en virussen. Bedrijven en organisaties kunnen ook hygiëne in acht nemen bij het kiezen van een touchscreen oplossing. In de volgende sectie vindt u een aantal manieren waarop bedrijven en organisaties touchscreens in kunnen zetten om de hygiëne te verbeteren.

 

Touchscreens garanderen al een contactloze ervaring, maar kunnen worden uitgebreid met nóg meer handige hygiënetools

 

Mogelijke Hygiënetools voor Touchscreens

 

Desinfectiepomp

Bedrijven en organisaties kunnen kiezen voor een touchscreen met ingebouwde desinfectiepomp of kunnen een kleine desinfectiezuil plaatsen. Bezoekers worden direct alert gemaakt op de hygiëne en aangezet om bij binnenkomst de handen te desinfecteren.

 

Hygiëneregels

Touchscreen hardware kunnen onder andere worden gebruikt om hygiëneregels te tonen en bepaalde instructies te geven aan bezoekers, zoals het desinfecteren van de handen en het houden van een bepaalde afstand tot anderen.

 

Gezondheidsscreening

Op sommige plaatsen, zoals ziekenhuizen en vliegvelden, kan een gezondheidsscreening nodig zijn. Dit komt vooral van pas in noodsituaties zoals epidemieën, waarin het handhaven van bepaalde gezondheidsregels extra noodzakelijk is.

 

Sensoren

Sensoren detecteren bepaalde bewegingen, geluiden of lichten in de buurt van de touchscreen en veranderen op basis daarvan de content op het scherm. Hierdoor hoeft de gebruiker het scherm minder vaak aan te raken en vermindert dit de overdracht van ziektes en virussen.

 

Conclusie

Het implementeren van een touchscreen oplossingen an sich leidt al tot minder persoonlijk contact en een lager risico op de overdracht van bacteriën en virussen. Echter kunnen er ook extra maatregelen worden genomen bij het kiezen van de touchscreen om de hygiëne binnen gebouwen te bevorderen.

Bent u op zoek naar een touchscreen oplossing met oog voor hygiëne? Wij kunnen u daarbij helpen. Neem contact met ons op!

 

Advies nodig?