touch screen buttons

Kies Touchscreen Buttons voor een Gebruiksvriendelijke Ervaring

De combinatie van een aanraakscherm en externe buttons kan zorgen voor een soepele gebruikservaring

 

Advies nodig?

 

Touchscreen software beschikt over aanraakbare buttons die leiden tot bepaalde handelingen op het scherm. Echter hebben sommige bedrijven en organisaties de voorkeur voor externe knoppen, naast het scherm. Gebruikers kunnen fysieke knoppen indrukken die gekoppeld zijn aan bepaalde acties op het scherm of buiten het scherm om.

In sommige gevallen zijn externe kloppen handiger dan in de software ingebouwde buttons. Of soms is het duidelijker om vaste knoppen te hebben voor bepaalde handelingen. In de volgende sectie een aantal toepassingen.

 

"Een touchscreen heeft toch al ingebouwde knoppen?",  denkt u misschien. Echter kan het toevoegen van externe buttons in sommige gevallen heel handig zijn

 

De Voordelen van Touchscreen Buttons

 

1. Navigeren

Externe knoppen kunnen worden gebruikt om te navigeren door de touchscreen applicatie. Terugkeren naar de hoofdpagina, bladeren tussen tabbladen en teruggaan naar de vorige pagina.

 

2. Content Aanpassen

Tevens kunnen buttons gebruikt worden om te wisselen tussen verschillende soorten content. 

 

3. Scherminstellingen

Knoppen kunnen worden gebruikt om snel en eenvoudig bepaalde scherminstellingen te wijzigen, zoals de helderheid, het geluid, het licht of de taal.

 

4. Externe Handelingen

Knoppen op de touchscreen kunnen worden gekoppeld aan externe acties. Denk aan het inschakelen van een medewerker, het indrukken van een bel, het openen van een poortje, etcetera.

 

5. Noodsituaties

Er kan een vaste knop zijn op de touchscreen die kan worden ingedrukt voor noodgevallen. Dit kan sneller en duidelijker zijn in geval van nood, en een goed alternatief als de touchscreen even niet werkt.

 

Praktische Touchscreen Oplossingen

Sommige gebruikers hebben de voorkeur voor een aantal externe knoppen naast de touchscreen hardware. Bovendien is het soms handig om vaste knoppen te hebben voor een aantal handelingen, zodat bepaalde functies snel en eenvoudig bediend kunnen worden. Ook is het een handig alternatief voor als de touch functie een keer niet werkt en in geval van nood bepaalde acties in gang moeten worden gezet.

Bent u op zoek naar een touchscreen oplossing met een aantal fysieke knoppen? Wij kunnen u hierbij helpen. Neem contact met ons op!

 

Advies nodig?