FAQ

Wat kan ik op dit moment van jullie verwachten?

Wij geven u graag vrijblijvend advies en wisselen ideeën uit zodat u een beeld heeft van wat een informatiezuil of touchscreen voor u zou kunnen opleveren. Bel ons dus gerust op 0181 413112. Het uitgangspunt van onze touchscreen oplossingen is altijd efficientie en service.

Wat is het voordeel van een samenwerking met jullie?

Wij hebben ruime ervaring, specialisatie en service op het gebied van het ontwikkelen en beheren van grote groepen interactieve schermen binnen één systeem. Daarbij hebben wij in de loop der jaren al veel onderdelen ontwikkeld die we als software op de “plank” hebben liggen. Uiteraard wordt deze verder afgestemd op uw wensen.

Nadat het project is opgeleverd, zijn we u nog steeds van dienst. Onze supportdesk zorgt ervoor dat we u blijven ondersteunen en beschikbaar zijn om u te helpen met uw vragen en het oplossen van eventuele storingen, zodat de uptime maximaal blijft.

Wat voor informatiezuilen, touchscreens en self service kiosken kunnen jullie leveren?

Wij bieden een groot assortiment aan buitenzuilen, touch totems, touchtafels, self service kiosks, touchscreen, betaalkiosken en tablets aan. We werken nauw samen met een partner die gespecialiseerd is in de ontwikkeling hiervan. Vraag desgewenst naar de catalogus.

Hoe stabiel is jullie software?

Wij draaien al jaren op ons interactief digital signage platform en deze wordt goed onderhouden en geupdated. Deze software hebben we een aantal jaren geleden speciaal hiervoor ontwikkeld en zorgt ervoor dat we uw applicatie kunnen monitoren en deze een maximale uptime genereert. Uiteraard is er wel eens een storing, zoals een wifi verbinding die hapert of iemand heeft de stekker eruit getrokken of een andere denkbare reden. Toch zijn storingen overmijdelijk. De wifi die hapert, een stekker die eruit wordt getrokken of andere denkbare redenen. Dit vormt geen probleem: onze support desk lost deze storing snel op. 

Wie is het bedrijf achter touchscreen.nl?

Future Forward tech group. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor het digitaliseren van bewegwijzering in de breedste zin van het woord. Een groot onderdeel daarvan zijn onze interactieve schermen of wel touchscreens. We blijven uiteraard ook continu alert op de markt op nieuwe technologie die voor u mogelijk waarde kan toevoegen. Op onze blog zijn vele artikelen te vinden over onze producten en nieuwe ontwikkelingen.

In welke branches hebben jullie de meeste ervaring?

We werken voor zorginstellingen, vliegvelden, universiteiten, retail, vastgoedsector (kantoorgebouwen) en industrie. De branche waarin we werken maakt voor ons niet zoveel uit. Uiteindelijk komt het erop neer dat wij streven naar een optimale gebruikerservaring en een optimale interactieve display.

Wat doet touchscreen.nl in een notendop

Wij ontwikkelen specifieke software applicaties voor interactieve informatiezuilen en touchscreens in de (openbare) ruimtes.

Hebben jullie ook duurzame oplossingen?

Ja wij hebben schermen op basis van e-ink, ook wel e-paper displays genoemd. Deze draaien draadloos maandenlang op één batterij. Het e-ink scherm is er ook met touch technologie en kunnen voor u in een mooi jasje worden gestoken. Eventueel kunnen deze prima worden aangesloten op een zonnepaneel.

Welke programmeertalen gebruiken jullie?

Onze backend code is geschreven in node.js, de database is MySQL en onze frontend stack is React.We verpakken, distribueren en upgraden deze via onze applicaties op ons Castit-platform en installeren uw applicatie op de (lokale) player.

Draait jullie software lokaal of in de cloud?

Onze programma’s draaien lokaal op onze players en hebben een verbinding met de cloud. Via een content management systeem in de cloud kunt u deze van content voorzien. 

Hoe voorzie ik mijn informatiezuil of touchscreen van content?

U krijgt inloggegevens en logt in op een adres (URL) op het internet en zo kunt u via een content management systeem uw informatiezuil of touchscreen van informatie voorzien.

Welke taken kan de informatiezuil, self service kiosk of touchscreen overnemen?

Bezoekersregistratie, het uitvoeren van betalingen, het scannen van QR codes, videobellen, het aansturen van toegangspoortjes, de weg wijzen (smart wayfinding), het boeken van vergaderzalen, het geven van veiligheidsinstructies, het uitgeven van bezoekerspassen en het uitvoeren van alle andere denkbare taken waarmee u uw bezoekers of klanten maximaal van dienst kunt zijn en die u een hoop werk uit handen nemen.

Ik heb zelf al een informatiezuil, touchscreen of selfservice kiosk (hardware). Kunnen jullie de software daarop installeren en deze in beheer nemen?

In de meeste gevallen is dat zeker mogelijk. Hiervoor moeten we wel vooraf een inventarisatie doen van de hardware.

Hoe verloopt het ontwikkelingsproces van een applicatie?

We beginnen met een inventarisatie. Daarna wordt er een software ontwikkel document gemaakt waarin we het proces beschrijven.Na akkoord van beide partijen, beginnen we met de ontwikkeling van de software en wordt de hardware voorbereid. Daarna wordt deze geïnstalleerd op onze player en getest. Na deze test en uw goedkeuring ervan wordt alles bij u geïnstalleerd.

Kunnen we ook een koppeling maken met andere software, zodat we geen dubbele gegevens hoeven in te voeren?

Dat kan in de meeste gevallen. Uiteraard moeten we de documentatie van deze software inzien of even contact opnemen met de betreffende software ontwikkelaar. De meeste software ontwikkelaars werken met een API, en daar hebben we veel ervaring mee.

Wat gebeurt er nadat de touchscreen software is opgeleverd?

Na de oplevering leren wij u hoe u de touchscreen software van content kunt voorzien. Onze supportdesk is er daarna om u te helpen bij eventuele vragen of storingen.

Wat gebeurt er als de informatiezuil of touchscreen een storing heeft of uitvalt?

Wij beschikken over een professionele storings- en onderhoudsservice voor zowel de zuilen en touchscreens (hardware) en de software. Is het niet op afstand op te lossen? Dan komen wij langs om het probleem te verhelpen.

Kan ik de content ook door jullie laten onderhouden?

Dat is mogelijk via een strippenkaart. De uren worden netjes bijgehouden en kunt u ten alle tijden een overzicht krijgen.

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij bieden u ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie.