Moderne bewegwijzering met digitale naambordjes

U bent als bezoeker vast wel eens de weg kwijtgeraakt in een groot, onoverzichtelijk gebouw. Bewegwijzeringsborden hebben u dan geholpen om op de juiste plek te komen, of zouden goed van pas komen. Als eigenaar van een gebouw, weet u tegelijkertijd hoe complex en tijdrovend het is om deze bewegwijzeringsborden aan te passen wanneer er veranderingen optreden. Het kost vaak veel tijd en geld om naambordjes up-to-date te houden, vooral in een gebouw waar veel wisselingen plaatsvinden, zeker als er sprake is van dynamische werkplekken en/of kantoren.

Daar hebben wij nu een software oplossing voor. Met onze digitale bewegwijzeringssoftware kunt u met één enkele muisklik alle digitale bewegwijzeringsborden  aanpassen. Uw bewegwijzering aanpassen was nog nooit zo eenvoudig Digitale naambordjes zijn een moderne en opvallende manier van bewegwijzering, ook wel wayfinding, die ervoor zorgen dat bezoekers hun weg door het gebouw gemakkelijk weten te vinden.  Tegelijkertijd is het voor beheerders een manier om tijd en geld te besparen. De digitale naambordjes kunnen namelijk in één klik worden gewijzigd, waardoor uw bewegwijzering ten allen tijde up to date is.

Op de naambordjes kunnen namen worden getoond van personen, vergaderruimtes, verdiepingen, liften, gates, kamers, en nog veel meer. Er kan een brede invulling worden gegeven aan de digitale bewegwijzering; u kunt er alle kanten mee op. In het kader van een een bijdrage leveren aan het klimaat,  zijn er ook duurzame naamborden. Bewegwijzering is namelijk ook mogelijk met e-ink, op zogenoemde e-paper displays genoemd. Deze displays kunnen volledig draadloos opereren en gaan een aantal maanden mee. Voor meer informatie bel ons op tel: 0181-413112

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij biedenu ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie.