Houd u werknemers op de hoogte van de juiste informatie op het juiste moment

Touchscreen technologie is uitermate geschikt als medium voor een informatievoorziening voor klanten, bezoekers of werknemers. Houd uw werknemers op de hoogte van de juiste informatie op het juiste moment, u kunt hierbij denken aan een digitaal prikbord voor werknemers, een centrale plek waar alle communicatie wordt getoond over veiligheidssituaties en hoe te handelen. Touchscreen technologie kan ook ingezet worden om een klant of bezoeker te ondersteunen bij het vinden van de weg of het uit laten voeren van een procedure. Touchscreens zijn ideaal omdat via de interface de gebruiker zelf kan selecteren welke informatie getoond moet worden. U kunt dit gebruiken als een verlengstuk van uw intranet, perfect voor uw werknemers die geen gebruik maken van een vaste computer.

Geef uw informatie touchscreen applicatie extra functionaliteit met deze componenten

Bij onze experience touchscreens installaties maken we vaak gebruik van de volgende componenten:

  • Beacons
  • Connectivity
  • Hotspot
  • IOT devices
  • Bluetooth
  • Mobile Controller

Digitaal Naambord

Met dit digitale naambordensysteem kunnen bezoekers zich via beeldschermen oriënteren en worden zij geïnformeerd over diverse zaken. Denk hierbij niet alleen aan informatie over de bedrijven en hun locatie in het kantoorverzamelgebouw, maar ook aan bijvoorbeeld actueel nieuws. Deze vorm van interactieve narrowcasting wordt door bedrijven gebruikt ter ondersteuning van zowel de interne als de externe communicatie. De informatie is altijd actueel en kan eenvoudig worden veranderd.

Intelligente verzamelplaats

Vanaf een centrale plaats kan met dit systeem, bij ongevallen of calamiteiten, direct worden gecommuniceerd met medewerkers ter plaatse. Deze bedrijfsverzamelplaatsen met vele extra's verhogen de bedrijfsveiligheid en kunnen in noodgevallen van levensbelang zijn. Via tekstberichten, sociale media, webcams, films en animaties kunt u aanwezigen ten tijde van een crisissituatie voortdurend via de beeldschermen informeren over alle ontwikkelingen in het belang van hun veiligheid.

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij biedenu ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie.