Draadloze duurzame en dynamische e-displays

Transformeer uw signage naar een duurzame oplossing en maak gebruik van draadloze, sustainable schermen, ofwel e-displays gebaseerd op e-ink. Deze energie-efficiënte oplossing werkt op een batterij. Met de bijbehorende software kunt u met één klik op de knop uw gehele wayfinding aanpassen. De oplossing is geschikt voor elke denkbare bebording met relevante informatie die u aan uw bezoeker wilt tonen, zoals naamborden, bewegwijzering, meetingrooms, treintijden, menuborden.Kortom, digitaliseer uw complete wayfinding! 


Bel 0181-413112 voor een kostenindicatie of Let's have a chat.

  • e display 7
  • e display 15
  • e display 34
  • Mount 2
  • mount 5
  • mount 6
  • mount 7

Duurzaamheid biedt vele voordelen

★Duurzaam op een accu (gaat minimaal 6 maanden mee);

★Werkt zonder stroomvoorziening;

★Voorzien van WiFi;

★Hoge lichtopbrengst door het gebruik van e-ink technology;

★Eenvoudig via de cloud aanpassingen doorvoeren;

★Informatievoorziening beheren vanuit één systeem;

★Snel aangesloten.

Hoe werkt onze aanpak?

Wij brengen inzichtelijk waar onze e-displays inzetbaar zijn volgens een zogenoemd vlekkenplan. Indien u zelf al inzichtelijk heeft waar de e-displays moeten komen, kunt u direct een offerte opvragen. Na uw goedkeuring maken wij een ontwerp en beginnen met de voorbereidingen. Vervolgens komt onze installateur om de installatie van de e-displays te verzorgen en aan te sluiten op uw WiFi-netwerk. Beschikt u zelf over een installateur kan dat natuurlijk ook. Vervolgens krijgt u de gegevens om in het Content Management Systeem (CMS) in te loggen en kunt u aan de slag! Vanuit dit systeem kunt u nu de gehele bewegwijzering aanpassen. Uiteraard kunnen wij het beheer ook voor u uit handen nemen.


image
Visionect Museum Labels amlabel museum 2400x1600

Onze software is het brein achter de e-display

De software maakt het mogelijk om uw gehele bewegwijzering te kunnen beheren. Via het Content Management Systeem stuurt u vanuit één overzicht de informatie naar de betreffende e-display of groep e-displays. 

Mocht u extra wensen hebben, kunnen wij als software ontwikkelaars elke denkbare oplossing voor u programmeren.


Wat kost het?

Voor de e-ink display software hanteren wij licentiekosten vanaf € 9,- per e-display. De kosten hangen af van het aantal schermen en de omvang. Voor de hardware hanteren wij bovenstaande vaste prijzen. 

We maken graag een offerte op maat of een investeringsoverzicht voor u. Neem contact met ons op via info@touchscreen.nl of 0181-413112.

De transformatie naar digitale bewegwijzering heeft me kosten bespaard en is nog duurzaam ook.

Dennis Groeneveld - Future Forward

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij biedenu ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie.