Digitale naambordjes2

Draadloze duurzame en dynamische e-ink en e-paper displays

Transformeer uw bewegzijzering en naamborden naar een duurzame oplossing en maak gebruik van draadloze, sustainable schermen, ofwel e-displays gebaseerd op e-ink die dienen als digitale naamborden. 


Deze haarscherpe e-ink schermen dienen als een alles in één draadloos informatie systeem en werken op batterij. Door het extreem lage stroomgebruik en de lange accuduur zijn de displays 99% zuiniger dan LCD of LED. De duurzame schermen zijn geschikt voor elke denkbare vorm van digitale bewegwijzering.


 Met de bijbehorende software past u de informatie met één klik aan. Voorzie de schermen met relevante informatie die u aan uw bezoeker wilt tonen, zoals bewegwijzering, naamborden, meetingrooms, treintijden, menuborden, mededelingenborden en ruimtereserveringen. Kortom, digitaliseer uw complete wayfinding!  


Heeft u ideeen of wIlt u eens verder praten over hoe u uw bewegwijzering en naamborden zou kunnen digitaliseren? U kunt dan contact opnemen met een van onze specialisten 0181-413112 of via de chat hieronder.

Kijk ook eens op www.sustainablesignage.nl

Duurzaamheid biedt vele voordelen

★Duurzaam op een accu (gaat minimaal 3 maanden mee);

★Werkt zonder stroomvoorziening;

★Voorzien van WiFi;

★Hoge lichtopbrengst door het gebruik van e-ink technology;

★Eenvoudig via de cloud aanpassingen doorvoeren;

★Informatievoorziening beheren vanuit één systeem;

★Snel aangesloten.

Hoe werkt onze aanpak?

Wij brengen inzichtelijk waar onze e-displays inzetbaar zijn volgens een zogenoemd vlekkenplan. Indien u zelf al inzichtelijk heeft waar de e-displays moeten komen, kunt u direct een offerte opvragen. Na uw goedkeuring maken wij een ontwerp en beginnen met de voorbereidingen. Vervolgens komt onze installateur om de installatie van de e-displays te verzorgen en aan te sluiten op uw WiFi-netwerk. Beschikt u zelf over een installateur kan dat natuurlijk ook. Vervolgens krijgt u de gegevens om in het Content Management Systeem (CMS) in te loggen en kunt u aan de slag! Vanuit dit systeem kunt u nu de gehele bewegwijzering aanpassen. Uiteraard kunnen wij het beheer ook voor u uit handen nemen.


Onze software is het brein achter de e-ink display

De software maakt het mogelijk om uw gehele bewegwijzering te kunnen beheren. Via het Content Management Systeem stuurt u vanuit één overzicht de informatie naar de betreffende e-display of groep e-displays. 

Mocht u extra wensen hebben, kunnen wij als software ontwikkelaars elke denkbare oplossing voor u programmeren.


Wat kost het?

Voor de e-ink display software hanteren wij licentiekosten vanaf € 9,- per e-display. De kosten hangen af van het aantal schermen en de omvang. Voor de hardware hanteren wij bovenstaande vaste prijzen. 

We maken graag een offerte op maat of een investeringsoverzicht voor u. Neem contact met ons op via info@touchscreen.nl of 0181-413112.

De transformatie naar digitale bewegwijzering heeft me kosten bespaard en is nog duurzaam ook.

Dennis Groeneveld - Future Forward

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij biedenu ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie.