Maak van ieder raam een touchscreen met touchfolie

Interactieve touchfolie kan op een winkelraam of glas worden bevestigd, waarmee een projectie van beeld op het raam kan worden getoond. Via de touchfolie maakt u van een traditionele etalage een interactieve display. Met een capacitieve sensor is het vervolgens mogelijk voor een potentiële klant om interactie te hebben met de projectie door het raam. Met een interactieve etalage kan een passant bijvoorbeeld de prijs van een huis oproepen of zijn zoekcriteria voor een huis in een menu kiezen. Uiteraard kunnen alle mogelijk andere denkbare applicaties worden geprojecteerd. Wilt u meer weten over de actuele prijzen of welke toepassingen we voor u kunnen ontwikkelen? Neem contact met ons op via tel: 0181-413112.

Geef uw touch folie extra functionaliteit met deze componenten

Breid uw touchscreen folie installatie uit met extra componenten. Wij kunnen vrijwel elk component koppelen aan uw touchscreen folie installatie, maar deze componenten zien wij geregeld terug bij dit type.

  • Connectivity
  • Facial detection technology
  • Mobile Controller
  • Leap motion
  • Bluetooth

Touchscreen folie merken

De touchscreen folie die wij aanbieden zijn van de volgende merken:

iWindow

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij bieden u ondersteuning van concept tot realisatie van uwtouchscreen installatie.