Duurzame digitale naambordjes met e-ink.


Wireless ePaper Displays bieden state-of-the-art digital signage voor een breed scala aan applicaties. De schermen worden aangestuurd door een innovatieve draadloze technologie met een extreem laag stroomverbruik en zijn op basis van E-ink. Ze bieden een uitstekende weergave vanuit elke hoek. De inhoud is altijd goed zichtbaar ook bij kunstlicht

Tevens heeft Touchscreen.nl een systeem om via centrale punten uw digitale naambordjes c.q. e-Paper-beeldschermen te kunnen beheren. U kunt deze displays inzetten als  kamerbordjes, naamborden, liftborden, verwijsboren, vergaderborden enzovoorts.


Deze e-paper displays geven uw bedrijf een aantrekkelijke en moderne uitstraling en bespaart u tijd. De schermen zijn net zo veelzijdig als praktisch, omdat ze volledig automatisch worden bijgewerkt via een beheersysteem. De digitale schermen bieden een hoge informatieve waarde (bijvoorbeeld als digitale naamborden). De elektronische labels zijn geschikt voor gebruik bij daglicht en kunnen grafische afbeeldingen weergeven.


Kortom wie duurzaamheid belangrijk vindt gaat voor e-ink!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?  Neem contact met ons op via tel: 0181-413112.


Digitale naambordjes

Details

Maten

De Wireless ePaper Displays zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor een breed scala aan toepassingen.


Weergave in zwart en wit

De draadloze ePaper-schermen van de tweede generatie bieden drie kleuren; zwart, wit en rood. Deze nieuwe schermen zijn ideaal voor het presenteren van gemarkeerde berichten.


Geschikt voor daglicht en afbeeldingen

Geschikt voor gebruik bij daglicht, de Wireless ePaper geeft tekst en afbeeldingen weer en biedt een perfecte leesbaarheid vanuit elke hoek, zonder te reflecteren.


Levensduur van de batterij tot 5 jaar

De Wireless ePaper Displays hebben een batterijduur tot 5 jaar (met updates gemiddeld 2 keer per dag) dankzij het extreem lage stroomverbruik en het actief vermijden van interferentie. Er zijn geen kostbare kabelinstallaties nodig.


Brackets en verwisselbare frames

De Wireless ePaper Displays worden geleverd met een muurbeugel die geschikt is voor kantooromgevingenzijn er witte en zwarte verwisselbare frames om het beeldscherm aan te passen aan de kleur van de omgeving.


Het perfecte raamwerk voor bewegwijzering van uw kamer

De 7.4 Wireless ePaper Displays kunnen worden uitgerust met het Wireless ePaper Premium Frame 7.4". Dit geborstelde roestvrijstalen frame (optioneel extra) is een optische verbetering voor de omgeving.

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij bieden u ondersteuning van concept tot realisatie van uwtouchscreen installatie.