Interactieve, touchscreen en self service kiosk software

touchscreen oplossingen

Oplossingen voor uw branche

producten oplossingen branche

Onze beproefde werkwijze

touchscreen producten

Laatste touchscreen projecten

laatste projecten

Wat kan touchscreen.nl U bieden?

Een digitale selfservice kiosk of touchscreen kan vaak voor efficiency en een hogere klanttevredenheid zorgen.

Vaak zijn er taken die prima af te handelen zijn door een digitale self service kiosk c.q. digitale receptie. Boeken, bestellen, corona checks, bezoekers registreren, reserveren, betalen, noem allemaal maar op. Vaak eentonige taken voor u of uw personeel. Maar ook om zaken te de-centraliseren en bijvoorbeeld een receptionist of sevicedesk medewerker op meerdere locaties te kunnen inzetten. Touchscreen.nl heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van self service kiosken en touchscreensoftware. Van idee tot implementatie. Heeft u een idee? Wij denken graag met u mee en U kunt dan contact opnemen met een van onze specialisten 0181-413112 of via de chat hieronder.

Verbeter uw service en begin bij uw self service kiosk 

Klanten kunnen uitstekend bepaalde zaken zelf regelen. Dat hoeft niet altijd een persoon te zijn. Sterker nog; in sommige gevallen is het juist prettiger om wat meer privacy te hebben en zaken snel zelf te kunnen regelen. Beperk uw wachtrijen en verhoog uw efficiency.

Help ik heb een idee

Touchscreen.nl is gespecialiseerd in het ontwikkelen van touchscreensoftware en levert de totaaloplossing. Ideeën die vaak ontstaan uit de markt brengen wij samen met onze klanten naar een bruikbaar eindproduct. We willen graag dat u actief deelneemt bij de ontwikkeling hiervan. U heeft tenslotte ervaring in uw branche en de meeste kennis van uw klant of collega’s. Combineer dat met onze expertise en we hebben een fantastisch eindproduct. 


Wilt u er eens over doorpraten? Let’s have a chat of bel met een van onze specialisten 0181-413112.

Ook na de levering zijn we er

Uw digitale kiosk wordt op ons signage platform ontwikkeld wat zorgt voor optimale stabiliteit en up time. Dit signage platform heeft een uitgebreide monitoring tool en heeft een directe koppeling met onze support en service desk. Dat betekent dat wij vaak al voor een mogelijke storing kunnen acteren. Vanzelfsprekend is onze servicedesk ook beschikbaar voor al uw vragen. Daarnaast krijgt u de beschikking over een dynamische FAQ (wiki) waar alle vragen worden geregistreerd.

Ruime ervaring en al veel touchscreensoftware ontwikkeld

Dat scheelt tijd en u dus geld om zoiets voor u te ontwikkelen. Vele oplossingen waar we wellicht onderdelen van, of zelfs helemaal kunnen hergebruiken. Kijk hier voor het actuele overzicht. Sommige touchscreen software zoals Digitale Recepties, Sustainable Signage, Cast It narrowcasting, Digitale Plattegrond en Smart Wayfinding zijn zo succesvol dat we deze in een licentievorm aanbieden.

Uw self service kiosk koppelen met andere software

Wij zijn een groot voorstander van samenwerking in plaats van het wiel nog een keer uitvinden. In sommige gevallen is het dan handig om een bepaalde koppeling te realiseren. Sofware die goed voor u werkt kunnen wij koppelen om informatie of functionaliteiten uit te wisselen met onze kiosk. Bedrijfssoftware, betaalproviders, agenda’s, parkeersystemen zijn voorbeelden van software koppelingen die vaak voorkomen.


Touchchscreen.nl is een initiatief van Future Forward een internationaal tech bedrijf met vestigingen in Nederland en Servië dat zijn oplossingen in heel Europa op de markt brengt.

 • Verhoog uw omzet !

  Wij zien bij onze klanten dat er hogere omzetten worden bereikt door het gebruik van de juiste touchscreensoftware en hardware. Een digitale receptie, wayfinding bewegwijzering, interactieve plattegronden, bezoekersregistratie, shop in shop oplossingen, digital signage, interactieve narrowcasting. Verhoog ook uw omzet, service en maak uw onderneming nog efficiënter door de juiste toepassing van touchscreen technologie.

 • Verbeter uw informatievoorziening!

  Touchscreen technologie is niet alleen geschikt om verkoopresultaten te vergroten, maar ook om uw bedrijfsvoering efficiënter te maken. Door te zorgen dat uw werknemers sneller de juiste informatie krijgen loopt uw bedrijfsvoering soepeler.

 • Hogere merkbeleving met een unieke ervaring!

  Touchscreen technologie maakt het niet alleen makkelijk om uw branding te tonen op de ideale plekken. Een touchscreen oplossing zorgt er ook voor dat uw een unieke ervaring verbind met uw merk. Binnen of buiten, bij entree of onderweg, laat uw merk stralen.

 • Meer efficiency!

  Sommige taken kunnen uitstekend worden uitgevoerd door een interactieve touchscreentoepassing. Het deels of volledige digitaliseren van uw receptie. Het bestellen en betalen van artikelen of tickets. Een onbemande servicedesk. Digitale en interactieve bewegwijzering waarbij u met één muisklik uw totale bewegwijzering kunt aanpassen. Uiteraard zijn er nog vele toepassingen te bedenken. Raadpleeg daarvoor onze specialisten.

 • Verbeter uw service!

  Touchscreen toepassingen zijn op elke gewenste locatie te installeren. Elk gewenst moment en vierentwintig uur per dag is deze informatie te raadplegen. U kan een goede service verlenen door op meerdere plaatsen informatie te kunnen bieden of bestellingen en betalingen te kunnen doen. Deze self service oplossing is niet geheel autonoom. Heeft men nog vragen of advies nodig kan de touchscreen via VOIP of videochat eenvoudig doorschakelen naar een ge-decentraliseerde servicedesk.. Deze touchscreenoplossing geeft u meer inzicht in de behoefte van uw klant om uw service nog beter te kunnen maken.

 • U ziet ze werkelijk overal om u heen!

  Duizenden bedrijven bieden op deze wijze al hun informatie aan, breiden hun service uit of realiseren meer omzet. Uw klanten en/of bezoekers zijn er inmiddels al mee vergroeid om op deze wijze gebruik te maken van digitale dienstverlening of informatievoorziening. Wellicht bent u al meegestapt in deze digitale transformatie en kunnen we bekijken hoe we deze nog verder voor u kunnen optimaliseren. Begint u van 'scratch'? Touchscreen.nl beschikt over uitstekende en ervaren adviseurs voor een optimale implementatie.

Hét platform voor het draaien van vele schermen

Touchscreen.nl beschikt over een platform met de nieuwste technologie. Vijftien jaar doorontwikkeling die zorgt voor de meest stabiele basis voor uw netwerk aan schermen. Een gigantische stap voorwaarts in snelheid, stabiliteit, monitoring en piekvermogen.

Deze klanten gingen u voor

 • Ikea
 • Maxxium
 • Zaanse Schans
 • Cuts and Colours

Heeft u zelf een idee?
U kunt dan contact opnemen met een van onze specialisten 0181-413112 of via de chat hieronder.