Interactieve plattegronden

Digitale interactieve plattegronden openen een wereld vol mogelijkheden. Allereerst zijn uw plattegronden bij een wijziging binnen uw gebouw, terrein, winkelcentrum of stad met een muisklik actueel. Verder kunt u allerhande bedrijfs- en veiligheidsinformatie zichtbaar maken. U kunt sociale media integreren en de mogelijke advertentiemodellen zijn erg interessant. Met digitale plattegronden bespaart u op druk-, vervoers- en personeelskosten.

Eenvoudige bediening

De bediening gaat eenvoudig via een touchscreenscherm waarmee gebruikers de gewenste informatie, eventueel in meerdere talen, op ieder moment kunnen opvragen. Via een link of QR-code is de plattegrond of de getoonde bedrijfsinformatie eenvoudig overdraagbaar naar een mobiele telefoon of tablet. Ook is het mogelijk om de plattegrond zichtbaar te maken bij smartphone-gebruikers met een Layar-applicatie.

Interactieve plattegronden bij Ikea

Barendrecht is de eerste Ikea-vestiging die gebruikmaakt van de interactieve plattegronden van Future Forward. Op 1 juni 2015 werden daar drie informatiezuilen geplaatst. Deze hebben primair als doel om de Ikea-bezoeker van routing te voorzien als deze op zoek is naar een speciaal product. Informatie kan worden meegenomen op een smartphone. Het totaalconcept, Maptomize met daarbij nog een aantal bedrijfsspecifieke wensen, werd binnen korte tijd geïmplementeerd.

macbook maptomize manager software systeem

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij bieden u ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie.