Altijd actueel

Huurders mogen van een modern kantoorverzamelpand verwachten dat ze zich op een centrale plaats binnen het gebouw kunnen profileren.

Voor exploitanten van kantoorgebouwen hebben wij digitale naamborden waarop huurders zich kunnen presenteren met een foto- of videopresentatie. Dit is zowel mogelijk met een narrowcasting- als interactief touchsysteem.

Oriënteren via beeldschermen

Met dit digitale naambordensysteem kunnen bezoekers zich via beeldschermen oriënteren en worden zij geïnformeerd over diverse zaken. Denk hierbij niet alleen aan informatie over de bedrijven en hun locatie in het kantoorverzamelgebouw, maar ook aan bijvoorbeeld actueel nieuws. Deze vorm van interactieve narrowcasting wordt door bedrijven gebruikt ter ondersteuning van zowel de interne als de externe communicatie. De informatie is altijd actueel en kan eenvoudig worden veranderd. 

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij bieden u ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie.