Touchscreen tafel

Trek de Aandacht van uw Publiek met een Interactieve Touchscreen Tafel

Trek de aandacht van bezoekers en verhoog de betrokkenheid met een interactieve touchscreen tafel!

 

Ontvang gratis advies

 

Een touchscreen tafel is een tafel met een interactief scherm ingebouwd. De touch tafel valt direct op bij bezoekers en spoort hen aan tot gebruik. Ze kunnen voor uiteenlopende doeleinden worden gebruikt, zowel formeel als informeel, informatief en recreatief. Touchscreen tafels voegen een interactieve ervaring toe en onderscheiden zich zo van statische schermen.

 

De Hardware

Onze hardware partners bieden verschillende modellen touchtafels. U kunt kiezen voor een model dat eenvoudig verplaatsbaar, in hoogte verstelbaar en kantelbaar is, zodat de flexibiliteit van de interactieve oplossing nog meer toeneemt. Hieronder ziet u een aantal hardware producten:

 

Touchscreen tafel wit
Touchscreen tafel zwart
Touchscreen tafel wielen

 Powered by Prestop

 

Publieke Ruimtes

Touchscreen tafels zijn uitermate geschikt voor publieke ruimtes. Zoals eerder genoemd trekken ze meteen de aandacht en sporen ze de bezoeker tot gebruik. De touch table vormt dan een interactief informatiepunt waarop bezoekers de benodigde informatie zelfstandig kunnen opzoeken.

 

Zakelijke Settings

Bedrijven kunnen touchscreen tafels gebruiken voor interactieve presentaties in kantoor- en vergaderruimtes. De tafels zijn bij uitstek geschikt voor brainstormsessies en presentaties en geven iedereen de gelegenheid om input te geven.

 

Entertainment en Recreatie

De interactieve tafel kan ook worden ingezet om bezoekers te vermaken. Ze kunnen op een vermakelijke manier worden meegenomen in de wereld van een bedrijf of organisatie. Ook kan het een interactieve kindertafel zijn waarop kinderen spelletjes kunnen spelen.

 

Commerciële doeleinden

Touchscreen tafels kunnen ook worden ingezet om producten en diensten te promoten en de verkoop te stimuleren. Met interactieve klantpresentaties, enquêtes en klantgerichte content kan de ervaring worden verbeterd en voelen klanten zich meer aangesproken.

 

Touchscreen tafels voegen een interactieve ervaring en onderscheiden zich zo van statische schermen.

 

De Software

U kunt zelf invulling geven aan uw touchscreen tafel door de geschikte software te kiezen. Touch tafels zijn geschikt voor een brede reeks interactieve oplossingen. Op deze pagina vindt u alle ins and outs over touchscreen software - voordelen, doeleinden en key features - om zo tot de beste keuze voor uw bedrijf te komen. Als u kiest voor eigen software, waarbij de applicatie speciaal ontwikkeld is voor uw bedrijf, kunnen de passende interactieve elementen worden verwerkt in de software.

  

De Features

De touchscreen tafel moet goed aansluiten op de behoeften van uw bedrijf of organisatie. Ze kunnen worden uitgebreid met extra opties, zoals sensoren en buttons. Neem een kijkje op deze pagina en ontdek alle optionele features, waarmee de touchscreen tafel kan worden uitgebreid.

 

Een Naadloze Integratie

Heeft u interesse in een touchscreen tafel? Of bent u er nog niet helemaal uit? Wij kunnen u advies geven over een totaaloplossing: de juiste software op een geschikte touchscreen tafel. We zorgen voor een naadloze integratie van software en hardware en staan voor u klaar van aanschaf tot installatie. Bovendien kunnen we een koppeling maken met uw bestaande, externe systemen. Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Ontvang gratis advies