Outdoor touchscreen

De Outdoor Touchscreen: Door Weer en Wind

Op zoek naar een touchscreen die wel tegen een stootje kan? Onze hardware partners bieden verschillende outdoor touchscreens die weerbaar, waterdicht en hufter-proof zijn!

 

  Advies nodig?

 

De outdoor touchscreen heeft maar één verschil met de gewone touchscreen. Dat is de weerbaarheid van het apparaat. Verder kunt u nog steeds kiezen uit kiosken, monitors, etcetera. 

Outdoor touchscreens hebben uiteenlopende uitvoeringen. Onze hardware partners bieden verschillende outdoor producten. U kunt kiezen voor een outdoor touchscreen kiosk, een outdoor informatiezuil, een outdoor touchscreen monitor, etc. Hieronder vindt u verschillende uitvoeringen van de outdoor touchscreens. Alle touchscreens kunnen worden uitgevoerd in de huisstijl van het bedrijf - dit betekent dat onze hardware partners bedrijfskleuren, -vormen, -afbeeldingen en -logo's verwerken in de hardware om een consistente merkidentiteit te garanderen.

 

Outdoor touchscreen wit
Outdoor touchscreen zwart
Outdoor touchscreen ticketmachine

 Powered by Prestop

 

Touchscreens die Tegen een Stootje Kunnen

Outdoor touchscreens zijn speciaal ontworpen voor buitengebruik. Ze waarborgen de interactieve ervaring, onafhankelijk van de locatie. De touchscreens zijn geschikt voor buiten de deur omdat ze bestendig zijn tegen:

 

  • Verschillende Weersomstandigheden

Outdoor touchscreens zijn vaak waterdicht, waardoor ze kunnen blijven functioneren tijdens hevige regen- of sneeuwval.

 

  • Hufter-proof

Outdoor touchscreens zijn gemaakt van stevig materiaal, zoals gehard glas en stevige metalen behuizing. Dit biedt bescherming tegen vandalen en slordige gebruikers in openbare ruimtes en industriële omgevingen

 

  • Sterk Zonlicht

Outdoor touchscreens zijn vaak uitgerust met high brightness technologie die een hoge helderheid hebben en altijd leesbaarheid garanderen, ook als er fel en direct zonlicht op schijnt

 

  • Temperatuur

Ingebouwde verwarmingssystemen en koelelementen maken de outdoor touchscreen tevens geschikt voor wisselende temperaturen

 

Sommige locaties hebben een touchscreen nodig die tegen een stootje kan. Outdoor touchscreens zijn hier bij uitstek geschikt voor.

 

Outdoor Software

Iedere software is geschikt voor outdoor touchscreens. Dit werkt precies hetzelfde als normale touchscreens. In het software systeem wordt de inhoud bepaald en de kiosk beheerd. Alle ins and outs over de verschillende software - de voordelen, gebruikersdoeleinden en key features - vindt u hier terug.

 

Outdoor Touchscreen Features

Outdoor touchscreens komen in alle soorten en maten. Bovendien kunnen ze worden uitgebreid met gewenste features en die aansluiten op uw behoefte. Hier kunt u verschillende touchscreen features vinden: denk aan betaalterminals, qr code scanners en printers. Ook deze kunnen bestendig worden gemaakt tegen wisselende omstandigheden.

 

Een Naadloze Integratie

Outdoor touchscreens zijn zeer geschikt voor buitengebruik en garanderen optimale werking door weer en wind. Unieke onderdelen zoals een high brightness display, een waterdicht glaspaneel en hufter-proof materiaal maken de outdoor touchscreen geschikt voor uiteenlopende omgevingen. Kortom, de beste keuze voor buiten.

Was u op zoek naar een outdoor touchscreen en heeft u gevonden wat u zocht? Of bent u er nog niet helemaal uit? Wij kunnen u advies geven over een touchscreen totaaloplossing. Software die aansluit op uw behoeften en een outdoor touchscreen die geschikt is voor buitengebruik. We zorgen voor een naadloze integratie van software en hardware en staan voor u klaar van aanschaf tot installatie. Bovendien kunnen we een koppeling maken met uw bestaande, externe systemen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Advies nodig?