Interactieve Video Wall

De Interactieve Video Wall : Breng uw Boodschap op Groteske Wijze over aan uw Publiek

Een unieke touch ervaring die een blijvende indruk achterlaat.

 

Ontvang gratis advies

 

Een video wall is niet zomaar een beeldscherm. Het is een samenstelling van meerdere schermen die zijn gerangschikt in een raster. Samen functioneren ze als één groot scherm. De videowall kan ook bestaan uit meerdere touch screens, waardoor de oplossing interactief wordt. Het combineren van meerdere displays biedt verschillende mogelijkheden. De grootte van de video wall in combinatie met de touch kan zorgen voor een unieke interactieve ervaring, waarbij je de klanten en bezoekers een inkijkje kunt geven in jouw wereld en ze tegelijkertijd kunt uitnodigen om er onderdeel van te zijn.

 

De Hardware

Onze hardware partners bieden verschillende videowalls. U heeft zelf de regie over de grootte en samenstelling van het product, evenals de technische componenten. Wij werken samen met betrouwbare hardware partners die kwalitatief goede schermen met een lange levensduur bieden. 

 

Interactieve Video Wall
Interactieve Video Wall Groot

 Powered by Prestop

 

Unieke Voordelen van de Interactieve Videowall

  1. Visuele Impact - De video walls zijn door hun grootte niet te missen door bezoekers. Ze slagen er altijd in om de aandacht van de bezoeker te trekken en uit te nodigen tot gebruik en interactie.

  2. Multifunctioneel - De video wall kan gebruikt worden om één informatiebron groot op het scherm te weergeven, of verschillende content tegelijkertijd te tonen.

  3. Leesbaar - Door de grootte van de interactieve video wall is de inhoud van het scherm tot in de verste verste leesbaar.

  4. Experience Center - De grootte van de videowalls in combinatie met passende visuals zorgen voor een unieke ervaring, waarbij het voelt alsof je het scherm instapt en echt onderdeel bent.

 

De interactieve video wall is geschikt voor bedrijven die hun boodschap naar een verreikend publiek willen communiceren en een blijvende indruk willen achterlaten.

 


De Software

De software achter interactieve video walls lijkt complex, maar verschilt in basis niet van software op andere touchscreens. De aansturing gebeurt vanuit één centraal systeem, waarin het scherm als geheel of alle losse schermen van content kunnen worden voorzien. In de software kan de inhoud van de videowalls worden afgestemd op de wensen en behoeften van uw bedrijf. De tekst, afbeeldingen, visuals en video's komen in één centraal systeem samen en vormen zo de content voor de videowall.

 

De Features

Alle touchscreen oplossingen kunnen worden uitgebreid met de gewenste features. Zo kunt u kiezen voor sensoren die nabije beweging detecteren en de content hierop aanpassen, of buttons die bepaalde handelingen in gang zetten. Neem een kijkje op deze pagina en ontdek alle optionele features, waarmee de videowall kan worden uitgebreid.

 

Van Aanschaf tot Installatie

Bent u geïnteresseerd in een videowall? Of bent u er nog niet helemaal uit? Wij kunnen u advies geven over complete video wall solutions en deze voor u realiseren: de juiste software op een geschikte video wall. We zorgen voor een naadloze integratie van software en hardware en staan voor u klaar van aanschaf tot installatie. Samen met u realiseren we een touch oplossing die écht impact maakt. Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

 

Ontvang gratis advies