Informatiezuil

Een Moderne en Aantrekkelijke Informatiezuil: Alle Informatie binnen Handbereik

Uw digitale aanspreekpunt voor klanten en bezoekers.

 

Ontvang gratis advies

 

Een informatiezuil is een losstaande touchscreen die informatie verschaft aan het publiek. Dit kan heel breed zijn. Bezoekers kunnen zelf de benodigde informatie opzoeken op het scherm. De digitale informatiezuilen kunnen worden geplaatst op drukke, strategische plekken, waar bezoekers snel toegang nodig hebben tot informatie.

De implementatie van een digitale informatiezuil brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is het toegankelijk voor mensen die een andere taal spreken of een audiovisuele beperking hebben. Ook weergeeft een digitale infozuil de altijd de juiste informatie - informatie wordt snel en gemakkelijk aangepast en is zo altijd up to date. Bovendien bieden informatiezuilen meer interactie mogelijkheden: statische informatie kan worden aangevuld met audiovisuele elementen zoals video's en afbeeldingen.

Bent u op zoek naar een digitale receptie of self service kiosk? Kijk dan even op deze pagina.

 

De Hardware

Onze hardware partners bieden diverse informatiezuilen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en branches. De huisstijl van het bedrijf kan worden verwerkt in de zuil - het bedrijfslogo en standaardkleuren kunnen verwerkt worden in de hardware om een consistente merkidentiteit te garanderen. Hieronder ziet u een aantal hardware producten:

 

Informatiezuil
Informatiezuil
Informatiezuil

Informatiezuil
Informatiezuil
Informatiezuil

Powered by Prestop

 

Met informatiezuilen hebben bezoekers toegang tot meer gevarieerde en persoonlijke informatie - zij bepalen wat zij te weten willen komen.

 

De Software

Om de juiste informatiezuil te kiezen, is het handig om te weten welke software en functionaliteiten u nodig heeft. Informatiezuilen zijn geschikt voor een brede reeks interactieve oplossingen. Op deze pagina vindt u alle ins and outs over touchscreen software - voordelen, doeleinden en key features - om zo tot de beste keuze voor uw bedrijf te komen.

  

De Features van een Digitale Informatiezuil

Informatiezuilen kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf of organisatie. Ze kunnen worden uitgebreid met extra opties, zoals sensoren, buttons en desinfectiepompen. Neem een kijkje op deze pagina en ontdek alle optionele features, waarmee de digitale informatiezuil kan worden uitgebreid.

 

Uw Partner op het Gebied van Interactieve Oplossingen

Heeft u interesse in een informatiezuil? Of bent u er nog niet helemaal uit? Wij kunnen u advies geven over een totaaloplossing: de juiste software op een geschikte informatiezuil. We zorgen voor een naadloze integratie van software en hardware en staan voor u klaar van aanschaf tot installatie. Samen met ons maakt u de juiste keuze. Bovendien kunnen we een koppeling maken met uw bestaande, externe systemen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Ontvang gratis advies