E ink Display

Kies Bewust: Uw Touchscreen Oplossing op een Duurzame E Ink Display

Kies voor een duurzame oplossing en implementeer uw touchscreen software op een e ink display

 

  Advies nodig?

 

Een e ink display, ook wel elektronisch papier genoemd, is een duurzame hardware optie die bedoeld is om de look and feel van inkt en papier na te bootsen. De volgende drie kenmerken maken de e ink display een aantrekkelijke en duurzame keuze:

 

De E Ink Displays

E ink displays komen in alle soorten en maten en zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Hieronder vindt u verschillende uitvoeringen van de e ink display, met verschillende specificaties. Alle schermen kunnen worden uitgevoerd in de huisstijl van het bedrijf - dit betekent dat onze hardware partners bedrijfskleuren en -logo's verwerken in de hardware om een consistente merkidentiteit te garanderen.

 

E Ink Display Wit
E ink display grijs

E ink display
E ink display landscape modus

 

E ink is een technologie in ontwikkeling en brengt noemenswaardige voordelen met zich mee, waaronder het lage stroomverbruik en de hoge leesbaarheid.

 

1. Ultra laag stroomverbruik

E ink displays verbruiken een stuk minder stroom dan OLED en LCD schermen. Het scherm is draadloos en bevat een batterij die zelden opgeladen hoeft te worden. De displays hebben een extreem laag stroomverbruik omdat ze alleen energie nodig hebben wanneer de inhoud verandert, niet om deze te laten staan. Bovendien hebben ze geen achtergrondverlichting, waardoor ze nog minder stroom nodig hebben.

 

2. Reflectieve Technologie

Om papier en inkt zo goed mogelijk na te bootsen, bestaat de e ink display uit reflectieve technologie die geen licht uitstralen, maar licht reflecteren. Dit garandeert een hoge leesbaarheid, ook bij directe lichtinval. Bovendien zorgt dit voor een brede kijkhoek.

 

3. Technologie in Ontwikkeling

E ink schermen zijn in basis zwart wit. Echter duiken er steeds meer hardware partijen op die de e ink display uitbreiden met gekleurde inkt. Dit maakt het interface ook meer geschikt voor afbeeldingen. Door deze ontwikkelingen zijn e ink displays bruikbaar voor steeds meer toepassingen.

  

De Software

De e ink display is compatibel met een brede reeks software. Alle ins and outs over software - de voordelen, gebruikersdoeleinden en key features - vindt u hier terug. Alle software providers bieden een centraal systeem waarin de content van de e ink displays snel en gemakkelijk aangepast kan worden.

 

De Meest Bewuste Keuze

De e ink display is een ideale keuze voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk hardware product. Met een ultra laag stroomverbruik en de duurzame e ink technologie werken de draadloze schermen maandenlang op één batterij. Bovendien garandeert de reflectieve technologie achter de e ink display een hoge leesbaarheid onder verschillende omstandigheden.

 

Naadloze Integratie

Gevonden wat u zocht? Of bent u er nog niet helemaal uit? Wij kunnen u advies geven over duurzame totaaloplossing. We zorgen voor een naadloze integratie van de gewenste software en de e ink display en staan voor u klaar van aanschaf tot installatie. Bovendien kunnen we een koppeling maken met uw bestaande, externe systemen. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Advies nodig?