Uitvaartcentrum touch screen solution

Leidend mededogen: Wayfindr-monument voor naadloze navigatie op begraafplaatsen

Verbeter de bezoekerservaring met digitale bewegwijzering op uw begraafplaats of uitvaartcentrum

 

Advies nodig?

 

Digitale bewegwijzering begraafplaats

Wanneer bezoekers op uw begraafplaats of uitvaartcentrum komen kan het een behoorlijke zoektocht voor hen zijn om erachter te komen waar hun dierbaren begraven liggen. Een informatiezuil met de Wayfindr Memorial applicatie voor begraafplaatsen of uitvaartcentra helpt uw bezoekers de juiste plaats te achterhalen.

 

Uitvaartcentrum touch screen software

 

Hoe Werkt Het?

Via de online touchscreen software van Wayfindr - Memorial worden alle benodigde gegevens ingevoerd. Van plattegronden tot persoonlijke gegevens van overledenen, de applicatie kan (indien gewenst) tot in de details worden ingevuld.

Bezoekers maken gebruik van een informatiezuil door de naam in te voeren van de dierbare die zij willen bezoeken, waarna de exacte locatie direct zichtbaar wordt. Nabestaanden kunnen hier indien gewenst ook een persoonlijke tekst of zelfs een filmpje aan toevoegen.

Op de zuil verschijnt een unieke QR-code die gescand kan worden. Hiermee worden de coördinaten van de locatie gemakkelijk overgenomen in Google Maps en vinden bezoekers moeiteloos hun weg over uw begraafplaats.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Wayfindr - Memorial op uw locatie? Bel 0181-413112 raag vrijblijvend een offerte aan.

 

Uitvaartcentrum touch screen

 

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij biedenu ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie.

 

Advies nodig?