Transformatorweg touch screen interactive solution

Naadloze navigatie: Digitaliseren van kantoorbewegwijzering aan de Transformatorweg

Verbeter de bezoekerservaring met intuïtieve touchscreenoplossingen

 

Advies nodig?

 

Het kantoor aan de Transformatorweg was op zoek naar een touchscreen oplossing voor de bewegwijzering. Wij hebben hiervoor een digitaal interactief concept ontwikkeld, zodat het kantoor haar bezoekers met de juiste informatie kan informeren.

 

Transformatorweg touch screen solution

 

Het Proces

Wij zochten de meest eenvoudige oplossing om de bewegwijzering van het kantoor te tonen. Daarom ontwikkelde wij een een touchscreen applicatie die draait op ons Castit platform.

De bedrijven die op dat moment gevestigd zijn in het kantoor getoond. Het scherm toont de lijst met de bedrijven en de bijbehorende verdieping. Het enige extra UI-element dat bestaat, is een pop-up die verschijnt door op de belknop te drukken. De gebruikersinterface ziet eruit als gebruikersinterface op mobiele telefoons wanneer u iemand belt, met timer voor gespreksduur en pictogram voor het annuleren van een oproep. 

 

Transformatorweg touch screen

 

Het Resultaat

Het eindresultaat is een ideale oplossing voor iedere bezoeker. Met de touchscreen software oplossing zien de bezoekers direct op welke verdieping zij moeten zijn. Daarnaast kunnen zij snel contact maken met het bedrijf.

 

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij biedenu ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen hardware installatie.

 

Advies nodig?