Jan Snel touch screen solution

Jan Snel: Een revolutie in architecturale samenwerking met digitale precisie

Traditionele processen transformeren in naadloze digitale workflows

 

  Advies nodig?

 

Jan Snel

Jan Snel is een erkend bouwbedrijf dat bekend staat om haar snelle, schone en slimme manier van bouwen. Ze kunnen dit verwezenlijken door hun modulaire bouwmethode, in plaats van de gebruikelijke traditionele manier, waarmee ze al 60 jaar ervaring hebben. Dit houdt in dat een groot deel van hun productieproces plaatsvindt in de fabrieken, in plaats van op de bouwplaats. Op locatie worden complete gebouwen gemonteerd. Jan Snel is een van de grootste modulaire bouwers van Europa, en is met 7 vestigingen verdeeld over 4 landen, met het hoofdkantoor gevestigd in Montfoort. Ze streven ernaar om materiaal her te gebruiken en houden altijd een oog op de toekomst. Zo ligt hun ecologische voetafdruk aanzienlijk lager dan in de traditionele bouw - Jan Snel

 

Jan Snel touch screen solution CMS

 

De Uitdaging

Onze klant Jan Snel is een bedrijf dat uit meerdere kantoren bestaat, waar verschillende architecten en ingenieurs samenwerken om tot de beste oplossingen te komen. Elk nieuw project wordt onder hen verdeeld. Het is tijdens het werkproces van belang om hun ontwerpen onderling te delen en te bespreken, commentaar te geven en aanpassingen te maken. Dit zorgt ervoor dat het eindproduct perfect in elkaar zit. Daarbij zijn architecten en ingenieurs verplicht om de aanpassingen van hun deel van het project bij te houden. Dit alles bij elkaar is dus een uitgebreid proces waar veel bij komt kijken.

Het is moeilijk om een omgeving te beheren die bestaat uit verschillende kantoren, collega’s en projecten, al helemaal door middel van papier. Er zijn te veel dingen die bijgehouden moeten worden, zoals wie het ontwerp heeft gemaakt, wanneer het ontworpen is, wie het aangepast heeft en wat de suggesties van anderen waren.

 

De Oplossing

De overduidelijke oplossing voor het probleem van het uitgebreide en ingewikkelde werkproces binnen Jan Snel is natuurlijk digitalisering. Dit hebben wij gerealiseerd. Een systeem waarin alle bestanden zijn gedigitaliseerd en de verschillende stappen van het proces worden goedgekeurd en opgeslagen. Het systeem bestaat uit drie onderdelen.

CMS (Content Management System)

Het CMS is een omgeving waarin gebruikers, kantoren en projecten beheerd kunnen worden. Een project is een verzameling van ‘cellen’, waarin elke gebruiker een eigen cel heeft. In elke cel kunnen PDF’s worden toebedeeld aan gebruikers. De beheerder van het CMS maakt projecten aan, verdeelt ze onder gebruikers en wijst hen PDF bestanden toe. Hij heeft ook inzicht in de aanpassingen die in de PDF’s worden gemaakt. 

 

Jan Snel touch screen solution PDF Editor

 

PDF Editor

De PDF editor is een app voor Android en Apple apparaten. De gebruikers (architecten en ingenieurs binnen Jan Snel) kunnen inloggen en krijgen vervolgens de PDF te zien die aan hen toegewezen is. De app is voorzien van basic tools zoals tekenen, tekst toevoegen, verwijderen of inkleuren. De PDF editor slaat elke aanpassing automatisch op in het systeem, zodat er niets verloren kan gaan. 

 

CastIt TV screen application

Op een groot touchscreen scherm in het kantoor draait een applicatie op ons Castit systeem. Deze app houdt alle PDF bestanden binnen een project bij en weergeeft deze op het scherm. Dit geldt voor zowel de originele als de aangepaste bestanden. Het geweldige van deze applicatie is dat alle aanpassingen die door gebruikers in de app op de IPAD gemaakt worden, worden bijgehouden en getoond in real-time. 

 

 Jan Snel touch screen solution Castit TV

  

Het resultaat

Onze oplossing voor Jan Snel heeft ervoor gezorgd dat het werkproces productiever foutlozer en geautomatiseerder is, door het digitaliseren van de werkomgeving. Ingenieurs en architecten hoeven zich geen zorgen meer te maken over de informatie en details over het project, omdat die worden bijgehouden en opgeslagen in het systeem. Ook bespaart het stapels aan papier, wat weer aansluit bij hun streven naar duurzaamheid. 

 

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen software implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij biedenu ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen hardware installatie.

 

Advies nodig?