Allports touch screen

Logistieke uitmuntendheid verhogen: Allport Netherlands B.V.

Supply Chains transformeren met geavanceerde logistieke oplossingen

 

Advies nodig?

 

Allports Netherlands

Allport Netherlands B.V. is een full-service multimodale expediteur en een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Allport heeft een sterk wereldwijd netwerk en een breed scala aan internationale logistieke oplossingen. Strategisch gelegen in Rotterdam, Europa's grootste haven, en op steenworp afstand van Rotterdam-The Hague Airport. De logistieke multinational is een joint venture van Allport Cargo Services Ltd, de toonaangevende Britse expeditie en logistieke groep. In 2010 fuseerde Allport met CS Logistics Holdings Ltd, waardoor het netwerk werd uitgebreid tot 5500 medewerkers in meer dan 30 landen over de hele wereld en een geconsolideerde jaaromzet van meer dan een miljard US$. - Allport Netherlands

 

Allports touch screen solution

 

De Uitdaging

Het systeem waar de website van Allport op draaide was verouderd en het bijhouden van teksten en foto’s was nagenoeg onmogelijk. Hierdoor was de website traag en was de website niet gericht op gebruikers. Allports was op zoek naar een bedrijf die deze problemen kon oplossen door een geheel nieuwe website aan te leveren.Het systeem waar de website van Allport op draaide was verouderd en het bijhouden van teksten en foto’s was nagenoeg onmogelijk. Hierdoor was de website traag en was de website niet gericht op gebruikers. Allports was op zoek naar een bedrijf die deze problemen kon oplossen door een geheel nieuwe website aan te leveren.

 

Allports touch screen software

 

Het Proces

Goed luisteren naar de behoeften van onze klant, grondig onderzoek doen naar het webverkeer en concurrentieonderzoek was nodig om zo de best mogelijke online ervaring te creëren. Wij startten met een webverkeer analyse. Daaruit werd geconstateerd dat het verkeer vooral afkomstig was van een mobiel device of tablet. Een tastbare reden om aan te nemen dat het mobile-first-principe belangrijk is bij productontwerp.

De nieuwe website werd geoptimaliseerd volgens het mobile first principe. Hierdoor is de website gebruikersgericht en wordt dezelfde content weergeven op elk apparaat. De belangrijke aspecten van de nieuwe website waren bovendien de uitstraling en de content: die moest van een hoge kwaliteit zijn. Gecombineerd met de mobile first benadering, werd de inhoud geoptimaliseerd voor alle mobiele apparaten en voor de doelgroep van Allports.

 

Het resultaat

Het verbeteren van de content en de functionele aspecten droegen bij aan een verbeterde gebruikerservaring. Zo is de laadtijd van de website 10 keer sneller. Daarnaast resulteerde de vernieuwde website gelijk in meer website bezoeken. Ook blijven de bezoekers langer op de website en stegen de organische bezoeken. De nieuwe website ondersteunt Allports imago wereldwijd. Kortom, de nieuwe website zorgde voor een zeer tevreden klant.

 

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen software implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij biedenu ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen hardware installatie.

 

Advies nodig?