SECOYA

Secoya is een bedrijvencampus, geïnspireerd door de natuur om een werkomgeving te creëren die creativiteit en productiviteit stimuleert en persoonlijke en professionele groei bevordert. Secoya ligt op Papendorp, het bedrijvenpark van Utrecht. Dit is een levendig gebied waar veel succesvolle bedrijven gehuisvest zijn. Centraal in de Randstad, dichtbij de snelweg, met een glooiend, parkachtig landschap, is dit de ideale plek om uw bedrijf te laten groeien. - Secoya

Everything in out building has to be at highest service level. We've managed to achieve this level with the help of PropCentral. Managing everything is so simple now and most important: at one digital platform! Tenants are delighted with this feature.

Maike van der Weijden, Cushman & Wakefield, Hospitality Manager Secoya

De uitdaging

Onze partner SECOYA begrijpt dat een moderne manier van communiceren belangrijk is en de interactie met de huurders de sleutel is tot een slimmer kantoorgebouw. Daarnaast is er bepaalde wetgeving die voorschrijft om een bezoekersregistratie te hebben. SECOYA wilde dit op een zo laagdrempelig mogelijke manier doen. Ze maakte nog geen eerder gebruik van een Hospitality system en zagen de voordelen die de software te bieden heeft. Het doel was om een gepaste oplossing te vinden om de communicatie tussen de verhuurders, huurders en bezoekers te verbeteren.

Het proces

Door onze ervaring op gebied van ontwikkeling van vastgoedbeheer software, begrijpen wij maar al te goed dat het een uitstekende communicatie vereist om het beheer goed te laten verlopen. De communicatie tussen eigenaren, beheerders, hospitality managers, service providers, huurders en bezoekers is namelijk niet altijd even gemakkelijk. 


De 'white label' versie van ons Hospitality Management Systeem Prop Central bood Secoya de perfecte oplossing. Samen met Cushman & Wakefield, de beheerder van het bedrijfsgebouw, werkten we aan een maatwerkoplossing, waarbij activatie en branding van Secoya Talk centraal staan. 

Een mix van moderne technologieën om barrières te elimineren

Zo ontstond voor Secoya een nieuw gecombineerd platform bestaande uit een web-based dashboard voor beheerders en een native iOS en Android app voor kantoorgebruikers. De app Secoya Talk dient als mobiele hospitality assistant. Zo kunnen gebruikers werk- en vergaderruimtes boeken en catering rechtstreeks via de app bestellen. Daarnaast biedt de app de optie om servicetickets te melden wanneer iets gebroken of niet functioneert op de Secoya Campus. Kortom, de app verwijdert barrières en stelt huurders in staat snel contact te maken.

Premium features voor een optimale ervaring

Om de bezoekerservaring nog verder te verbeteren en bezoekers nog beter van dienst te zijn, breidde wij het platform uit met met volledig geïntegreerde digital signage oplossingen, zoals narrowcasting en digitale recepties. Bezoekers worden verwelkomd met behulp van een digitale receptie, waar zij zelf kunnen inchecken en navigeren met behulp van de digitale bewegwijzering.

Het resultaat

Het eindproduct is een geïntegreerde softwareoplossing - een mix van technologie, design, digital signage, wayfinding en een moderne mobiele app met veel community power voor de huurders en asset managers. Daarnaast werd het probleem met de bezoekersregistratie getackeld met het gebruik van moderne technologieën. De totaaloplossing verbeterde de communicatie en de klanttevredenheid van Secoya aanzienlijk. Ter lancering van het systeem werd er een speciale campagne opgezet, Let’s Talk. Dit resulteerde in meer dan 500 aanmeldingen op de eerste dag op de bedrijvencampus.

Bent u op zoek naar een slim vastgoedbeheersysteem met slimme features?

Of zoekt u naar een manier om de communicatie in uw gebouw slimmer te laten verlopen? Propcentral dé vastgoedbeheer software om de communicatie en uw management in het gebouw te optimaliseren. 

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij bieden u ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie.