Omschrijving project schiphol

Het Schiphol-kantorencomplex The Base heeft een eigentijds facility-concept in gebruik genomen: interactieve narrowcasting in combinatie met dynamische bewegwijzering en locatie gebaseerde informatiebehoefte.

Een stap in de toekomst

Uiteraard is in het concept het gebruik van mobiele telefoons en tablets meegenomen. Schiphol zet hiermee een stap in de toekomst en sluit aan bij de huidige wijze van communiceren. Future Forward Brand Newmedia heeft in samenwerking met Reklaspits de implementatie van het facility-concept verzorgd.

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij bieden u ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie.