Omschrijving project IKEA

Barendrecht is de eerste Ikea-vestiging die gebruikmaakt van de digitale plattegronden van Future Forward. Op 1 juni 2015 werden daar drie informatiezuilen geplaatst. Deze hebben primair als doel om de Ikea-bezoeker van routing te voorzien als deze op zoek is naar een speciaal product. Informatie kan worden meegenomen op een smartphone. 

Fantastisch ontwerp van de infozuilen

"In februari werd ons gevraagd om het touchscreenconcept Maptomize, met daarbij nog een aantal bedrijfsspecifieke wensen, voor de Ikea-vestiging in Barendrecht in te richten. Binnen korte tijd konden we het totaalconcept implementeren en sinds gisteren kunnen klanten bij de zuilen terecht”, vertelt Dennis Groeneveld, directeur van Future Forward. “Met dank aan Reklaspits, dat heeft gezorgd voor een fantastisch ontwerp van de infozuilen waarop de digitale plattegronden te zien zijn.”

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij bieden u ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie.