Touchscreen.nl van Future Forward

Touchscreen.nl is een initiatief van Future Forward Software Technology Experience uit Brielle dichtbij Rotterdam. Future Forward, kortweg FFWD, is een softwareontwikkelaar voor creatieve en interactieve communicatie en nieuwe media, van idee tot uitwerking.

Jarenlange ervaring

Touchscreen.nl is voortgekomen uit jarenlange ervaring met digitale communicatie in de openbare of publieke ruimte met projecten waar naast de traditionele software, hardware steeds een belangrijkere rol ging spelen. Het gaat niet langer alleen om het bouwen van een interface met de klant op het internet, maar ook in welke vorm of op welke hardware deze interface wordt gepresenteerd waarbij de gebruiker altijd het vertrekpunt moet zijn. Touchscreens zijn er inmiddels in allerlei soorten maten te vinden, met uiteenlopende functionaliteiten. Hierbij speelt ook integratie met bestaande systemen en extra componenten een grote rol. Onze projecten gaan verder dan alleen het aansluiten van een touchscreen scherm. Wij werken vanuit strategie en concept tot realisatie van uw project waarbij hardware en software optimaal worden ingezet.

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij bieden u ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie.