Touchscreen software oplossingen

touchscreen oplossingen

Oplossingen voor uw branche

producten oplossingen branche

Onze beproefde werkwijze

touchscreen producten

Laatste touchscreen projecten

laatste projecten

Wat kan touchscreen.nl U bieden?

Wij leveren u een totaaloplossing en ontwikkelen software op maat specifiek voor touchscreens en kiosks en informatiezuilen. Ook hebben wij een aantal standaard in-house software producten.

Touchscreen.nl heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het opzetten en uitvoeren van projecten waarbij er een samenspel is tussen touchscreen hardware en touchscreensoftware voor interactieve schermen. In (publieke) ruimtes in de branches, vastgoedretailhospitality, horecahotels etc. Van een digitale receptie tot aan interactieve wayfinding. U noemt het en wij maken het!


Wij brengen uw concept in werkelijkheid via een conceptfase, prototyping en vervolgens plaatsing van de touchscreen installatie. Ook de nazorg en onderhoud van uw installatie verzorgen wij via onze professionele ingerichte servicedesk. 


De touchscreensoftware op vele locaties draait zeer stabiel door ons jarenlang doorontwikkelde interactieve narrowcastingplatform. Dit stabiele platform zorgt ervoor dat we grote netwerken aan schermen kunnen beheren en monitoren.

Duizenden bedrijven en instelling maken inmiddels gebruik van interactieve- touchscreen- toepassingen. U ziet ze werkelijk overal om u heen!

U kan uw klanten of bezoekers een betere service en een hogere merkbeleving bieden met een interactief scherm. Tevens kan u meer efficiency en inzicht krijgen. Benieuwd hoe we dit samen met u kunnen bereiken? Neem contact met ons op via 0181-413112.

 • Verhoog uw omzet !

  Wij zien bij onze klanten dat er hogere omzetten worden bereikt door het gebruik van de juiste touchscreensoftware en hardware. Een digitale receptie, wayfinding bewegwijzering, interactieve plattegronden, bezoekersregistratie, shop in shop oplossingen, digital signage, interactieve narrowcasting. Verhoog ook uw omzet, service en maak uw onderneming nog efficiënter door de juiste toepassing van touchscreen technologie.

 • Verbeter uw informatievoorziening!

  Touchscreen technologie is niet alleen geschikt om verkoopresultaten te vergroten, maar ook om uw bedrijfsvoering efficiënter te maken. Door te zorgen dat uw werknemers sneller de juiste informatie krijgen loopt uw bedrijfsvoering soepeler.

 • Hogere merkbeleving met een unieke ervaring!

  Touchscreen technologie maakt het niet alleen makkelijk om uw branding te tonen op de ideale plekken. Een touchscreen oplossing zorgt er ook voor dat uw een unieke ervaring verbind met uw merk. Binnen of buiten, bij entree of onderweg, laat uw merk stralen.

 • Meer efficiency!

  Sommige taken kunnen uitstekend worden uitgevoerd door een interactieve touchscreentoepassing. Het deels of volledige digitaliseren van uw receptie. Het bestellen en betalen van artikelen of tickets. Een onbemande servicedesk. Digitale en interactieve bewegwijzering waarbij u met één muisklik uw totale bewegwijzering kunt aanpassen. Uiteraard zijn er nog vele toepassingen te bedenken. Raadpleeg daarvoor onze specialisten.

 • Verbeter uw service!

  Touchscreen toepassingen zijn op elke gewenste locatie te installeren. Elk gewenst moment en vierentwintig uur per dag is deze informatie te raadplegen. U kan een goede service verlenen door op meerdere plaatsen informatie te kunnen bieden of bestellingen en betalingen te kunnen doen. Deze self service oplossing is niet geheel autonoom. Heeft men nog vragen of advies nodig kan de touchscreen via VOIP of videochat eenvoudig doorschakelen naar een ge-decentraliseerde servicedesk.. Deze touchscreenoplossing geeft u meer inzicht in de behoefte van uw klant om uw service nog beter te kunnen maken.

 • U ziet ze werkelijk overal om u heen!

  Duizenden bedrijven bieden op deze wijze al hun informatie aan, breiden hun service uit of realiseren meer omzet. Uw klanten en/of bezoekers zijn er inmiddels al mee vergroeid om op deze wijze gebruik te maken van digitale dienstverlening of informatievoorziening. Wellicht bent u al meegestapt in deze digitale transformatie en kunnen we bekijken hoe we deze nog verder voor u kunnen optimaliseren. Begint u van 'scratch'? Touchscreen.nl beschikt over uitstekende en ervaren adviseurs voor een optimale implementatie.

Touchscreen - interactieve software oplossingen

touchscreen producten3
schermen beurs grote netwerken

Hét platform voor het draaien van vele schermen

Touchscreen.nl beschikt over een platform met de nieuwste technologie. Vijftien jaar doorontwikkeling die zorgt voor de meest stabiele basis voor uw netwerk aan schermen. Een gigantische stap voorwaarts in snelheid, stabiliteit, monitoring en piekvermogen.

Deze klanten gingen u voor

 • Ikea
 • Maxxium
 • Zaanse Schans
 • Cuts and Colours

Geïnteresseerd? Laat een van onze touchscreen specialisten contact met u opnemen voor een vrijblijvend adviesgesprek.