Touchscreen oplossingen voor gemeente en overheidsinstellingen

Van zelfstandige kiosks ten behoeve van wachrijmanagement of het afhandelen van allerlei veelvoorkomende vragen en taken tot aan systemen voor het beheren van informatieve schermen die 'Gemeente TV' kunnen faciliteren in publieke ruimtes. Informatiezuilen of betaalkiosken die kunnen printen. Een mooie digitale plattegrond voor een actuele en professionele digitale bewegwijzering. Veelvoorkomende vragen van Gemeentes die verder willen in de digitalisering. Maar ook het leveren van een presentatiescherm om op een vernieuwende wijze uw presentatie te kunnen doen of een beeldkrant op diverse locaties binnen uw Gemeente kunnen wij verzorgen. Touchscreen.nl is ervaren in het leveren van oplossingen voor diverse Gemeente en overheidsinstellingen. Neem contact met ons op via tel: 0181-413112

plattegrond etten leur

Wat is voor ons de beste oplossing?

Door een veelvoud van aanbiedingen en mogelijkheden kan het best zijn dat u twijfelt om de juiste beslissing te kunnen maken. De juiste hardware, welk scherm, wat moet de software kunnen?. Is het wel geschikt om alle gebruikers te bedienen? Touchscreen.nl helpt U bij het maken van de juiste keuze. Onze specialisten kunnen, geheel afgestemd op uw wensen, een goede aanbeveling doen bij de keuze voor zowel de touchscreen hardware als de touchscreen software. Neem contact met ons op via tel: 0181-413112.

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij bieden u ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie.