Retail touchscreen toepassingen voor in de winkel en winkelcentra

Touchscreen technologie is uitermate geschikt voor het leveren van een interactieve beleving in de retailsector zoals in winkels of winkelcentra. Denk hierbij aan een selector van bijvoorbeeld wijn, ervaringen van klanten, schap of artikel specifieke adviezen. Bied uw klanten een interactieve ervaring bij aankomst in uw winkel, toon nieuws en branding over uw bedrijf in al uw franchise-ondernemingen of maak gebruik van een touchscreen point of sales systeem om al uw betalingen te regelen, of dynamische prijsinformatie (waardoor prijsaanpassingen snel zijn te realiseren). Er zijn ook vele toepassingen om uw assortiment via touchscreens te presenteren aan uw publiek. Ook winkelcentra maken hier veel gebruik van door het winkelend publiek van digitale plattegronden, interactieve schermen met bewegwijzering, aanbiedingen, en informatie te voorzien. Touchscreen technologie is de manier voor het geven van een rijke en interactieve ervaring als service voor uw klanten. Neem contact met ons op via tel: 0181-413112.

Kies de juiste touchscreen oplossing voor uw retail omgeving

Elke branche heeft zijn eigen voorkeur voor specifieke toepassingen. In principe is alles mogelijk. De meest gebruikte functionaliteiten die we terug zien komen bij klanten in de retail sector zijn de oplossingen die hieronder zijn terug te vinden.

Op zoek naar de juiste touchscreen oplossing?

Wij denken graag met u mee. Ons proces verzekert u dat u uiteindelijk de juiste touchscreen implementatie terug ziet bij uw bedrijf, kantoor of winkelpand. Wij bieden u ondersteuning van concept tot realisatie van uw touchscreen installatie.